Alege o bucatarie modulara practica asa cum sunt cele de la Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Alege o bucatarie modulara practica asa cum sunt cele de la Henderson

A venit vremea sa uiti de mobilierul invechit din bucatarie care se dovedeste complet nepractic si greoi. Cu un buget rezonabil poti achiztiona mobilier modular pentru bucatarie de la Henderson. Mobilierul modular este cel mai practic deoarece imbina functia cu stilul, utilizand fiecare centimetru la maxim.

Henderson este un magazin online de mobila ce are un portofoliu vast de articole. Aduce monila din numeroase tari precum Finlanda, Norvegia, Suedia, Polonia, Italia, Spania sau India. La cerere ei pot realiza articole in functie de dorintele tale, conform tiparului in fabrica proprie.

Acum, bucatarie modulara pe Henderson

Chiar acum poti achizitiona o bucatarie modulara de pe Henderson pentru a iti schimba complet stilul de viata intr-unul mai bun. Zeci de modele unice de mobilier ingenios proiectat pentru ca tu sa ai o bucatarie modulara de milioane. Configurabile in atat de multe moduri si din atatea finisaje, o bucatarie modulara nu va semana cu alta. Create pentru a se adapta oricarui spatiu bucatariile modulare sunt totodata frumoase si utile.

Ambra este un model unic de bucatarie modulara. Zona de gatit este bine delimitata de cea de spalat vase, spatiile de depozitare sunt multiple si generoase. Este ideala pentru o bucatarie open space dar poate fi adaptata si la una traditionala. Finisajele tip stejar aurii in combinatie cu pereti falsi ce imita zidaria traditionala creeaza o atmosfera foarte calda si primitoare.

Anny este un alt model de bucatarie modulara original. Cu finisaj din lemn wenge si lemn alb lacuit da prestanta si atitudine. Etajera cu polite poate servi la asezarea vaselor in timp ce insula de gatit atrage atentia prin electrocasnicele de ultima generatie. Este o bucatarie minimalista unde functionalul este pe primul loc.

Bucataria modulara Clara este sofisticat cu spatiile ei generoase de gatit care sunt puse in evidenta de blatul din material opulent. Corpul suspendat amplifica senzatia de extravaganta in aceasta bucatarie absolut superba. Fiecare detaliu este tratat cu maxima atentie. Hota desi este un aparat electrocasnic obisnuit, in acest caz arata ca un obiect pur estetic. Daca doresti o bucatarie modulara precum cele din revistele de design interior alege Henderson.

Henderson este magazinul online de mobila cu articole de foarte buna calitate ce imbina functia cu stilul. Henderson aduce mobila de la producatori din tari precum Finlanda, Polonia, Norvegia, Suedia, Spania, Italia sau India. Tinta de a deveni unul dintre cei mai mari retaileri din Romania este una cat se poate de palpabila. De la mobilier de bucatarie, living, baie pana la mobilier pentru gradina, au un portofoliu vast de articole de uz casnic si decoratiuni interioare. Toate articolele sunt de foarte buna calitate la un pret corect. Ei pot realiza in fabrica proprie mobilier la comanda in functie de necesitatile tale.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns