ARTICOLE COPII
/
Alba

Bicicletetele copilariei pe Kimbi.ro

Website
Address
Bucuresti
Phone 1

Bucuresti, 26 iulie 2016 – In magazinul online Kimbi.ro gasiti o multitudine de biciclete copii, pentru etape variate de varsta, cu o multime de modele care mai de care mai atractive.
Site-ul Kimbi.ro vine in intampinarea parintilor care vor sa ii deprinda pe copii de mici cu placerea sportului si a plimbarilor in aer liber. Pe acest site veti gasi o sectiune intreaga dedicata bicicletelor, iar modelele sunt dintre cele mai rezistente, cu cadru metalic si cu o greutate menita sa asigure protectie micutului si sa impiedice rasturnarea accidentala.
Cei mici au nevoie de miscare pentru a se dezvolta cat mai corect si sanatos. Pentru orice copil, o bicicleta este o adevarata bucurie si face parte din primele amintiri din copilarie .De la biciclete fara pedale confectionate din lemn-material organice pana la modele cu personajele Disney ale copilariei Spiderman, Frozen, Princess si multe altele, magazinul online Kimbi.ro este locul potrivit pentru a-i oferi copilului tau bicicleta mult visata!
Kimbi.ro va invita pe site-ul sau, sa alegeti dintre cele mai vesele si mai colorate biciclete copii!

# # #
Date de contact
office@kimbi.ro
0771.350.179
https://www.facebook.com/kimbi.info

Read More
Amenities not found.