MAGAZINE-ONLINE
/
BUCURESTI

Ce rochii de ocazie purtam anul asta?

Orice anotimp a insemnat tot timpul sezonul in care au loc cele mai multe momente importante si petreceri. Cred ca nu exista primavara in care sa nu fim chemate macar la un astfel de eveniment ce presupune o vestimentatie de gala.
Asadar, ne trebuie tot timpul de o noua rochie de ocazie care sa ne scoata in evidenta si care sa ne puna in lumina trasaturile.
Atunci cand alegem rochii de ocazie trebuie fim atenti in primul rand de silueta noastra, pentru ca, mai mult decat tendintele din moda, conteaza ca rochia pe care o cumparam sa ne vina bine.
Daca vreti totusi sa respecti cele mai noi tendinte in materie de rochii pentru ocazie va vom prezenta modelele de rochii ocazie pe care creatorii de moda le-au aratat pe podiumurile de moda in colectia pentru 2015.
Stralucirea, eleganta si feminitatea sunt cuvintele cheie pentru a schita o idee despre modelele de rochii de ocazie in tendintele sezonului iarna 2015.
In functie de personalitatea ta si de stilul vestimentar care te caracterizeaza poti alege pentru clipele importante din acest sezon rochii de ocazie vaporoase, pe un umar. Reprezentante ale stilului italian, acestea accentueaza frumusetea naturala a doamnelor care le le au in garderoba lor, alungesc silueta si ne ajuta sa ne simtim in largul nostru, chiar si intr-o rochie de ocazie.
Pe web vei gasi o gama mare de modele de rochii de diferite tipuri din care sa le alegi pe cele preferate.
Si modelele de rochii de ocazie in forma de A sunt in tendinte ale acestui sezon, acest tip de rochii sunt potrivite pentru femeile cu silueta de tip para.
 rochii de ocazie deosebita align="right"
Rochiile de ocazie cu croiala libera sunt perfecte pentru domnisoarele insarcinate, dar si pentru cele cu forme, aceste rochii ofera si mai multa libertate de miscare decat alte modele de rochii de ocazie.
Alte rochii de ocazie in tendinte sunt rochiile sirena, rochiile cu volanase, rochiile fara bretele, rochiile cu guler, rochiile cu croiala asimetrica, dar si rochiile in nuante metalice sau din materiale transparente
Cauta numeroase tipuri de rochii de ocazie online, iar daca vrei un stil unic, poti cauta modelul care sa te scoata in evidenta si pe DiferitStil.ro!

Read More
Amenities not found.