Centru de ingrijire pentru seniori din Bucuresti

Descriere

Descriere

Este foarte greu momentul cand, pentru binele lor, este bine sa ne lasam parintii sau bunicii in grija unor persoane competente, calificate intr-o astfel de profesiune atat de grea si totodata atat de delicata. Centrele pentru batrani sunt, astazi, destul de numeroase, astfel incat se poate spune ca oferta este foarte generoasa. Cele mai multe dintre ele ofera conditii decente de trai, si un minim de ingrijire medicala in locatii alese cu o mai mare sau mai mica grija. Si, bineinteles, spre finalul ofertei se aminteste de recunoasterea materiala pe care trebuie sa o aduca cel care beneficiaza de aceste servicii.
Intradevar, nu poate fi neglijata partea materiala din acest puzzle, pentru ca datorita ei oferta existenta se va imbunatati din ce in ce mai mult. Insa nu doar aspectul financiar conteaza, caminprivat.ro pune accentul pe partea de suflet a intregii intreprinderi. Aici cu totii suntem o mare familie care se bucura impreuna de momentele fericite din viata fiecaruia si suspina mahnita pentru cele mai putin placute. Grija si atentia cu care sunt tratati seniorii nostri sunt pe masura varstei lor. Un alt aspect al grijei pentru binele lor este monitorizarea permanenta a securitatii si integritatii atat a cladirii cat si a fiecarui membru al familiei.
Serviciile medicale asigurate de specialisti, activitatile recreative de interior sau plimbarile in parcul Verdi aflat in apropiere, sunt doua puncte la fel de importante precum si celelalte servicii pe care le oferim, vezi aici. Locatia noastra se afla in Bucuresti. Chiar daca nu pare a fi cea mai buna zona pentru un camin de batrani, cateva atuuri au stat la baza acestei alegeri: toata lumea stie unde este Bucurestiul, posibilitatile multiple de a ajunge pana la noi, caminprivat.ro, vecinatatea zonei verzi, cartierul Floreasca este un cartier linistit cu un nivel decent al zgomotului si poluarii.

Contact

Contact
  • Categoria
    SANATATE
  • Localitatea
    BUCURESTI

Localitatea

Centru de ingrijire pentru seniori din Bucuresti
Obtine indicatii

Contact

Centru de ingrijire pentru seniori din Bucuresti
  • By Ion Cost
  • Email: ioncost25@gmail.com

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Produs

Centru de ingrijire pentru seniori din Bucuresti
No Produse Found

Ratings

Centru de ingrijire pentru seniori din Bucuresti

Nota

0

0 Total
Aici mai puteti adauga diverse note despre locatia pe care a-ti vizitato. Va multumim
Servicii
0.0%
Locatia
0.0%
Calitate
0.0%
Personal/ altele
0.0%