AFACERI
/
BUCURESTI

Cosuri Cadou de la GiftIdea.ro

Website
Address
Mihail Sebastian 135, Bucuresti
Phone 1

Mai avem putin timp pana la Craciun, iar in curand companiile trebuie sa isi stabileasca bugetele pentru a trimite Mosului scrisorile cu dorintele angajatilor, dorinte ce nu pot fi ignorate cu niciun chip.
Cosurile Cadou de Craciun sunt ravnite in aceeasi masura de angajati sau firme. La giftidea.ro vei gasi intotdeauna cele mai interesante cosuri cadou pentru angajati, parteneri de afaceri sau colaboratori. Fie ca esti in cautare cosurilor cadou pentru Craciun ieftine, pentru angajati, premium, pentru colaboratori, exclusiviste, pentru cei mai importanti parteneri de afaceri, la noi vei gasi intotdeauna acel cos cadou pentru Craciun care sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.
Daca nu sti ce sa alegi, configuratorul te va ajuta ca configurezi un cadou asa cum vrei, acesta va depasi numarul de 100 de produse deosebite pe care le poti adauga in cosul tau. Produsele din configuratorul de cadouri sunt impartite pe trei categorii: buget, medium si premium.
Gift Idea este unul dintre cele mai mari magazine online de cosuri cadou din Romania. Cu o echipa tanara si motivata suntem in permanenta antrenati in cautarea calitatii pentru livrarea unor pachete cadou corporate pentru sarbatorile de 8 Martie, Paste si Craciun. Gift Idea inseamna garantia satisfactiei totale, livrare rapida in Romania, cosuri cadou personalizate si configurate in functie de buget, asistenta si flexibilitate.

Read More
Amenities not found.