FEMEI
/
BUCURESTI

Pastrarea unei genti din piele naturala

Acest subiect este foarte important pentru o femeie, pastrarea unei genti din piele naturala in conditii optime asigurandu-va pastrarea formei si a texturii gentii in timp. Iata ce sfaturi ne da Gentuim:

Cum pastram forma unei genti de piele naturala

In timpul depozitarii, geanta trebuie umpluta, pentru a se evita deformarea acesteia. Astfel, daca vrem sa pastram forma unei genti de piele naturala, geanta nu trebuie lasata goala, ci trebuie umpluta cu hartii, astfel incat sa acopere tot volumul acesteia si sa-si pastreze rigiditatea.

Nu ingesuiti gentile in momentul depozitarii

Chiar daca ocupa mult spatiu in sifonier, este bine sa evitam inghesurirea gentilor. Gentuim recomanda sa pastram distanta dintre o geanta din piele si alte genti in momentul depozitarii, pentru a evita colorarea acestora, sau sifonarea. Incercati sa pastrati geanta de piele naturala intr-o punga, sau intr-un cearceaf atunci cand o depozitati mai multa vreme, si sa nu aiba prin preajma obiecte care ar putea-o zgaria, sau degrada.
De asemenea, in loc sa folositi un prosop pentru invelirea gentii, incercati sa pastrati husa cu care ati cumparat-o, daca vi s-a dat una.

Pastrarea interiorului unei genti din piele

Pentru pastrarea interiorului unei genti, mai ales daca este din piele naturala, deci scumpa, Gentuim spune ca trebuie sa evitati depozitarea fardurilor, a rujurilor, sau a altor produse care il pot pata. De asemenea, si forfecutele, obiectele din sticla si cele ascutite pot provoca taierea captuselii.
Evitati pastrarea mancarii in geanta, resturile ce pot ajunge in captuseala ar putea provoca un miros neplacut in geanta.

Iata deci cateva sfaturi de la Gentuim despre pastrarea unei genti din piele naturala: cum ii pastram forma, cum o depozitam si ce trebuie sa facem pentru a avea un interior perfect multa vreme duoa ce o cumparam!

Citeste mai mult
Amenities not found.