BODY & SPIRIT
/
BUCURESTI

Produsul Olimpiq Stemxcell de la Vita Crystal

Address
Bucuresti, Romania
Keyword
celule stem, olimpiq stemxcell, sanatate, vita crystal
olimpiq stemxcell, vita crystal

celule stem

Olimpiq StemXCell este primul tratament ce ajuta la producerea celulelor stem adulte, celule-mama pentru toate celelalte tesuturi endogene.

Deja multi oameni cunosc ca maduva osoasa are capacitatea de a genera celule stem. Oamenii se imbolnavesc atunci cand sistemul lor imunitar nu mai face fata agresiunilor externe. Celulele stem adulte sunt rezerva organismului pentru regenerarea celulelor distruse de diverse boli.

Olimpiq StemXCell 175% de la Vita Crystal este o varianta imbunatatita a produsului Olimpiq StemXcell 50%, care face posibila cresterea cu 75% a numarului de celule stem din organism. Beneficiile de care putem sa ne bucuram prin administrarea acestui produs sunt numeroase, insa fara sa prezinte riscuri, costuri prea mari sau efecte secundare. Astfel, datorita stimularii numarului de celule stem, contribuie la regenerarea organismului si la cresterea rezistentei acestuia in fata bolilor.

Capsulele Olimpiq Stemxcell contin substante ce ajuta la regenerarea celulelor stem din organism. Atunci cand creste numarul de celule stem din organism, organele bolnave incep sa se vindece.

Un pachet cu produsul Olimpiq Stemxcel create de firma Vita Crystal contine doua flacoane, unul cu capsule Stemx ce are rol de stimulator al celulelor stem adulte, iar al doilea, Xcell are rol de protector al celulei stem adulte.

Read More
Amenities not found.