ANUNTURI DIVERSE
/
Alba

Transport platforma auto Italia – Romania

Multi romani aleg sa-si cumpere automobilele din strainatate. Motivele acestei alegeri sunt diverse. Unii sustin ca preturile din strainatate sunt mult mai accesibile, in cazul unor branduri; altii mizeaza pe calitatea vadit superioara a masinilor si tot asa, motivele pot continua mult si bine.
Atunci cand iti achizitionezi o masina din strainatate, trebuie, inainte de toate sa te interesezi de serviciile de transport platforma auto. Numarul firmelor care ofera servicii de transport platforma auto este destul de mare, deci, s-ar spune ca avem de unde alege. Din pacate, insa, nu toate firmele de transport platforma auto ofera si profesionalism si siguranta masinilor. N-au fost putine cazurile in care oamenii au apelat la servicii de transport platforma auto, ca sa descopere cu stupoare ca automobilul lor a suferit mici accidente, pe parcursul cursei.
Romfour-Tur este o firma cu experienta, care ofera clientilor sai servicii sigure de transport platforma auto Italia-Romania. Asadar, daca te bate gandul sa-ti cumperi un automobil din Italia, nu mai sta pe ganduri! Romfour-Tur ti-o aduce in siguranta acasa, prin serviciul de transport platforma auto Italia-Romania.
Firma de transport platforma auto Italia-Romania se mandreste cu o experienta de 13 ani si un numar surprinzator de mare de clienti fideli.

Siguranta garantata 100%!
Firma de transport platforma auto Italia-Romania dispune de platforme de 4, 5, 6 si 8 metri, cu o capacitate maxima de 8 masini. Pentru ca isi doreste sa ofere clientilor sai serviciile cele mai bune, firma de transport platforma auto Italia-Romania se asigura ca toata aparatura de care dispune este sigura. De aceea, platformele Romfour-Tur au reviziile facute la timp si sunt asigurate CMR.
Cursele firmei de transport platforma auto Italia-Romania au loc saptamanala.

Preturi mici, ca sa iti permiti
Pentru serviciul de transport platforma auto Italia-Romania, Romfour-Tur percepe tarifele cele mai mici de pe piata.
Pentru informatii detaliate privind preturile si nu numai, acceseaza www.romfour-tur.ro.

Read More
Amenities not found.