Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX AQ FLAM

Descriere

Descriere

Vopseaua Termospumanta Ignifuga EMEX AQ FLAM este un produs profesional, ecologic, pe baza de rasini acrilice, aditivi si extenderi speciali pentru protejarea structurilor de rezistenta din lemn, a suporturilor din lemn sau materiale lemnoase, asigurand o protectie activa impotriva focului prin crearea unui scut termoprotector din spuma rigida ignifuga. In functie de grosimea stratului aplicat si implicit a numarului de straturi, vopseaua ignifuga poate intarzia focul cca. 60 de minute. Produsul poate fi livrat doar la culoare alba sau gri.

Caracteristici principale:

– Asigura protectia impotriva focului;
– Aderenta inalta la suprafete de lemn;
– Consum rezonabil;
– Calitati estetice majore;
– Nu contine dizolvanti organici;
– Efect antiseptic si antimucegai;
– Timp de uscare redus;
– Perioada lunga de exploatare;
– Caracter ecologic.

Domenii de Utilizare:

Vopseaua Ignifuga Termospumanta EMEX AQ FLAM, este un produs profesional, pe baza de apa, monocomponent, fabricat din rasini in dispersie apoasa, materii prime speciale (pulberi ignifugante si pulberi minerale) si substante biocide, destinat protectiei suprafetelor lemnoase impotriva focului.
Mecanismul de protectie antifoc se bazeaza pe formarea, la temperaturi inalte, a unui scut de spuma rigida, rezistenta la foc, ce poate intarzia actiunea flacarilor circa 60 de minute. Deoarece componentele sunt dispersii apoase, aplicarea acestei vopsele rezistente la foc nu conduce la degajarea de noxe in atmosfera, totodata fiind evitat si pericolul de incendiu pe durata aplicarii.
Acest tip de vopsea Ignifuga este destinat in principal protectiei structurilor din lemn, dar si oricaror altor suprafete din lemn, placaj sau PFL supuse riscului de inflamabilitate in constructii civile si industriale, ca de exemplu: pereti, usi, grinzi, structuri de sustinere, etc.
Aplicarea vopselelor ignifuge termospumante este obligatorie pentru cele mai multe constructii, in special pentru cele aflate in zone unde este prezent personal uman, precum si in toate cazurile unde focul poate pune in pericol viata sau proprietatea cetatenilor.
Zonele atacate de mucegai sau fungi, sau doar predispuse, vor fi curatate cu Sanitizant Forte EMEX inainte de aplicarea unei amorse recomandate.

Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Vopsea-Ignifuga-Emex-AQ-Flam.pdf

Contact

Contact

Informatii aditionale

Informatii aditionale
 • Contact
  Nicoleta Lumezeanu
 • CUI:
  RO4643777
 • Nr. Inmatriculare:
  J40/21214/1993
 • Program de lucru:
  Luni-Vineri

Localitatea

Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX AQ FLAM
Obtine indicatii

Contact

Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX AQ FLAM
 • By Emex Romtehnochim
 • Telefon:: 0214570646
 • Email: promo@romtehnochim.ro

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Produs

Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX AQ FLAM
No Produse Found

Ratings

Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX AQ FLAM

Nota

0

0 Total
Aici mai puteti adauga diverse note despre locatia pe care a-ti vizitato. Va multumim
Servicii
0.0%
Locatia
0.0%
Calitate
0.0%
Personal/ altele
0.0%