Ceasuri barbatesti Harley Davidson si Hugo Boss promovate pe 360Mall
AFACERI, BIJUTERII SI CEASURI, MAGAZINE-ONLINE

Ceasuri barbatesti Harley Davidson si Hugo Boss promovate pe 360Mall

Platforma online 360Mall, site specializat in promovarea de accesorii barbatesti originale provenite de la branduri celebre cum ar fi Citizen, Cerruti, Orient, Fossil sau Seiko, aduce in atentia dumneavoastra modele inovatoare semnate de designerii unor firme precum Harley Davidson sau Hugo Boss.

Din randul ceasurilor care poarta logo-ul brand-ului Harley Davidson prezentate pe platforma online, se remarca un model din colectia Bracelet, prevazut cu o curea din otel inoxidabil, mecanism automat de provenienta japoneza si geam de cristal mineral, conceput in stilul fashion casual. Daca pretul pentru acest articol elegant atinge suma de 1399 lei, veti avea ocazia de a comanda online, prin intermediul 360Mall, ceasuri barbatesti care se vand la preturi in jurul sumei de 349 lei, cum este cazul unui model Harley Davidson cu display de tip analog, care face parte din colectia Strap a celebrului brand.

Tot pe site-ul 360Mall veti putea admira ceasuri barbatesti Harley Davidson disponibile la pretul de 879 lei, cum este cazul unui accesoriu cu ecran de culoare neagra, marcat cu logo-ul argintiu al companiei si prevazut cun un ultraperformant mecanism de provenienta japoneza.

Alaturi de gama Harley Davidson, accesoriile purtand marca Hugo Boss sunt reprezentate pe site prin articole deosebite, care va vor convinge de calitatea si durabilitatea accesoriilor barbatesti provenite de la acest brand.

Modele variate de ceasuri barbatesti Hugo Boss pe 360Mall

Peste 44 de modele de ceasuri semnate de designerii brandului Hugo Boss isi asteapta cumparatorii pe paginile platformei online, iar vizitatorii acestui site performant vor avea ocazia de a cumpara accesorii fabricate de celebra companie la preturi care incep in jurul sumei de 384 lei si pot ajunge la valori ce depasesc 2200 Ron.

Persoanele aflate in cautarea unor accesorii elegante,  de ultima generatie, vor putea comanda online ceasuri barbatesti Hugo Boss disponibile la preturi rezonabile, dintre care se remarca accesorii prevazute cu cronograf si ecrane secundare, avand cadrane elegante, de culoare inchisa.

Alaturi de creatiile Hugo Boss, modele variate si inovatoare de ceasuri barbatesti Harley Davidson completeaza oferta de accesorii de firma a site-ului 360Mall, aducand in atentia cumparatorilor unele dintre cele mai interesante ceasuri disponibile pe internet.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns