Ceasuri barbatesti Jacques Lemans, Michael Kors si Nautica
BIJUTERII SI CEASURI, MAGAZINE-ONLINE

Ceasuri barbatesti Jacques Lemans, Michael Kors si Nautica

Prin intermediul portalului 360MALL puteti vizualiza si cumpara o multitudine de modele de ceasuri Jacques Lemans, Michael Kors si Nautica de la firme importatoare de incredere din Romania.

Daca sunteti in pana de idei in aceasta perioada denumita poetic „anotimpul cadourilor” sugestiile din categoria de ceasuri barbatesti Jacques Lemans pot sa constituie cel mai potrivit cadou pentru persoanele speciale din viata dumneavoastra.

Sobre si masculine, realizate pentru persoane cu un caracter puternic, modelel Jacques Lemans din oferta pot fi cumparate la preturi cuprinse intre 459 si 1399 de lei.

 

Modelele de la Michael Kors

Spre deosebire de modelele Jacques Lemans ce sunt putine ca numar, gama de ceasuri barbatesti Michael Kors este una destul de extinsa, continand in prezent peste o suta de modele ce pot fi achizitionate cu ajutorul 360MALL.

Deasemenea, ceasurile de la Michael Kors sunt mai variate ca design si pot fi purtate cu succes in mai multe contexte sociale. Pentru edificarea dumneavoastra pecuniara, ca exemplu modelul Runway MK8086 poate fi cumparat cu 540 RON, iar varful gamei reprezentat de modelul Jetmaster Cronograph din fibra de carbon cu un aer futurist costa peste 2800 de lei.

 

Ceasurile barbatesti Nautica

Cele 81 de modele de ceasuri barbatesti Nautica ofera posibilitatea celor care le poarta sa adopte o multitudine de stiluri, unele dintre design-urile acestora fiind extrem de creative si interesante.

Dealtfel, intreaga creatie a designerilor americani de la Nautica este marcata de eclectism, iar modelele de ceasuri barbatesti nu fac exceptie.

360MALL este un agregator de oferte pentru ceasuri de la zeci de site-uri din Romania, site-uri ce comercializeaza creatiile a zeci de brand-uri importante din domeniu.

 

Astfel, pe aceasta platforma aveti posibilitatea de a gasi zeci de mii de modele de ceasuri pentru dama, barbati, copii sau smartwatch-uri, brand-urile de ceasuri barbatesti descrise mai sus – Jacques Lemans, Michael Kors si Nautica – fiind doar o parte infima a unui tot impresionant.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns