Ceasuri dama Atlantic originale pe 360Mall
BIJUTERII SI CEASURI, FEMEI, MAGAZINE-ONLINE

Ceasuri dama Atlantic originale pe 360Mall

Gama de ceasuri dama originale de pe 360Mall cuprinde mii de modele elegante, cu mecanisme pe baza de quartz, confectionate din materiale de o deosebita calitate, cum este cazul modelelor moderne din colectia oferita de Atlantic, cu preturi care pot depasi suma de 1800 Ron.

Modelul Atlantic Seramic – ceas de dama cu design deosebit, prevazut cu cadran negru si carcasa in nuante de aur roz, se vinde la pretul de 1869 Ron, fiind unul dintre cele mai elegante accesorii de dama disponibile online pe 360Mall. La polul opus, platforma online va prezinta ceasuri marca Atlantic disponibile la pretul de 699 Ron, articole originale si de calitate prevazute cu bratari discrete din piele de culoare neagra si carcase din materiale inoxidabile.

Ceasuri dama Atlantic disponibile online

Site-ul 360Mall va propune ceasuri dama provenite de la firma Atlantic, caarcterizate prin linii simple si elegante, carcase din aliaje inoxidabile avand nuante de auriu sau argintiu, alaturi de cadrane cu design deosebit. Pentru suma de 1077 Ron, puteti comanda online un ceas Atlantic cu bratara de culoare roz si cadran dreptuncghiular, avand pe margini decoratiuni discrete formate din pietre incrustate.

Ceasuri dama originale de la branduri celebre

Prin intermediul site-ului 360Mall, puteti comanda ceasuri originale, provenind de la firme precum Armani, Casio, Cerruti, Citizen, Orient, Michael Kors, Seiko sau Guess. Ceasurile de dama Atlantic originale se remarca prin eleganta bratarilor simple din piele, in culori inchise si asortabile, alaturi de eleganta impusa de aspectul sobru si rafinat al cadranelor simple. Astfel, puteti comanda online un ceas de dama cu cadran de forma ovala si de culoare inchisa, pe care se evidentiaza cifrele mari si rotunjite, sau puteti opta pentru un model cu bratara discreta din materiale inoxidabile.

Cuprinzand gama de ceasuri dama Atlantic, oferta propusa de 360Mall cuprinde articole de exceptie, elemente practice ale oricarei tinute office.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns