Coltare fixe si extensibile disponibile pe magazinul online Henderson
MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Coltare fixe si extensibile disponibile pe magazinul online Henderson

Dintre cele peste 100 de modele de coltare disponibile pe Henderson, magazinul online va ofera modele moderne si practice de coltare fixe avand tapiterii confectionate din stofa rezistenta si picioare din lemn. Daca pretul unui coltar fix produs de firma Vivonia, cu cadru din lemn, depaseste suma de 4700 Ron, putem gasi pe site articole mai ieftine, cum ar fi exemplul unor coltare care depasesc 2400 Ron. Tapiteria acestor articole este realizata din poliester de calitate, iar site-ul ne ofera si alte modele din categoria coltarelor fixe, disponibile online la pretul de 3146 Ron. Gama de tesaturi Modalto, disponibila in culori variate, ofera clientilor posibilitatea de a comanda coltare cu diverse nuante de gri, albastru, galben, bej sau grena.

Coltare extensibile completeaza oferta de modele fixe de coltare de pe site-ul Henderson

Modele variate de coltare extensibile va asteapta pe magazinul online, iar dumneavoastra puteti alege acele variante care se incadreaza cel mai bine in ansamblul locuintei dumneavoastra. Inainte ca respectivele articole de mobilier, fixe sau extensibile, sa devina o parte din elementele care formeaza decorul locuintei noastre, este indicat sa ne gandim daca, intr-adevar, aceste coltare se potrivesc cu articolele de moblier care exista deja in livingul sau dormitorul nostru. Diverse tipuri de coltare pot fi achizitionate prin intermediul site-ului Henderson la aceasta categorie, dintre care se remarca un model produs de Modalto, care se vinde cu 4177 Ron pe site, fiind la reducere. Printre alte modele de coltare aflate la reduceri se afla o varianta deoebit de eleganta, cu tapiterie de culoare gri inchis, disponibila online la pretul de 5010 Ron.

Daca doriti articole durabile si usor de intretinut, indiferent daca este vorba de coltare fixe sau extensibile, magazinul online va ofera un punct de pornire pentru a obtine un living in stil minimalist, dar si preturi corecte pentru produse de o deosebita calitate. Modele de coltare extensibile in nuante neutre de gri sau bej, disponibila la comanda si in alte culori, pot fi cumparate de pe magazinul Henderson.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.