Corpuri de iluminat la Henderson - spoturi si veioze
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Corpuri de iluminat la Henderson – spoturi si veioze

Numeroase varietati de spoturi si veioze va asteapta in oferta Henderson de corpuri de iluminat. Spoturile reprezinta o varianta de iluminare care devine din ce in ce mai populara in randul publicului din Romania. De cealalta parte, veiozele sunt articole bine inradacinate in gusturile clientilor, iar design-ul acestora este extrem de variat, in functie de nevoi si de aerul pe care doriti sa-l oferiti camerei respective.

La Henderson gasiti peste 150 de modele diferite de spoturi avand puteri extrem de diferite, iar ca pret acestea variaza intre 19 si 1762 de lei. Printre producatorii ce furnizeaza spoturi se numara Demarkt, Fede, Ideal Lux, Maxlight, MW – Light sau Regenbogen.

Clientii site-ului pot regasi in fiecare zi sau luna articole de mobilier aflate in programele respective de reduceri, care presupun o scadere de minimum 15 la suta fata de pretul initial al produsului, reduceri care se aplica si in categoriei de spoturi, precum si de veioze. Un exemplu curent in acest sens din categoria de spoturi este modelul Oprawa Halogenowa al producatorului Maxlight, care are aproape 15 lei redusi din pret.

Sute de modele de veioze in portofoliul Henderson

Portofoliul de veioze al magazinului online Henderson este compus in aceasta perioada din peste 400 de modele. Veiozele sunt probabil articolul de iluminat cel mai achizitionat datorita preturilor, in general, reduse si efortului minim necesar pentru instalare. Astfel, o schimbare semnificativa intr-o camera poate fi realizata doar prin cumpararea unei veioze.

Acestea fiind spuse, la Henderson gasiti veioze simple dar si modele extrem de sofisticate, pretul acestor produse fiind cuprins intre 90 – 4670 de lei. Prin simpla abundenta a veiozelor in portofoliul Henderson, intotdeauna este probabil sa gasiti modele in reducerile lunare sau zilnice, astfel ca daca va doriti un astfel de articol va puteti incerca norocul in categoria reducerilor.

In sectiunea dedicata corpurilor de iluminat se afla in permanenta peste 4000 de produse, iar in ceea ce priveste interiorul se gasesc aplice, candelabre, lampadare, lampi de birou, lustre, plafoniere, spoturi, veioze si abajururi.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns