SANATATE

De ce sa alegi lentile de contact Biofinity

Purtarea lentilelor de contact iti poate schimba viata in bine, mai ales ca te scapa de povara purtarii ochelarilor. O pereche ideala este intotdeauna cea creata de Biofinity, aceste lentile sunt perfecte.  Sunt comode, fabricate dupa cele mai noi si moderne tehnologii, astfel incat sa fie cat mai performante, iar ochiul sa se simta cat mai lejer.
Lentilele din acest model nu ofera protective UV, ceea ce inseamna ca nu te poti baza pe asta atunci cand le cumperi.
Acestea permit unei cantitati importante de oxigen sa treaca prin ele, ceea ce inseamna ca au o permeabilitate destul de mare.

Cine le alege, se va bucura de vizibilitate excelenta, caci aceasta este oferita de aceste lentile moi. Sunt mult mai sanatoase si mai confortabile pentru ochii tai, nu ai de ce sa iti faci probleme din cauza purtarii lor. Este sanatos sa le porti, iar ceea ce este si mai bine este faptul ca aceste lentile te scapa de grija ochelarilor. Pentru multi dintre noi sa poarte ochelari de vedere este o adevarata corvoada, pentru ca acestia ii face sa se simta inconfortabil.

Pentru orice nelamurire, intreaba specialistul

Daca ai intrebari in ceea ce priveste purtarea de lentile de contact Biofinity, poti intotdeauna sa intrebi un specialist. Este vorba despre persoane care lucreaza la cabinete de tehnica medicala, dar si despre medici oftalmologi. Un oftalmolog este intotdeauna cel care trebuie sa iti si spuna ca esti apt pentru purtarea lentilelor de contact.
Totusi, daca ai disconfort din cauza purtarii lor,  poate sa fie vorba despre o greseala pe care ai facut-o tu: fie nu ai pus lentila corect pe suprafata corneei, fie nu ti-ai spalat mainile cum trebuie, ceea ce inseamna ca este posibil ca un microb sa fi patruns in ochi. Astfel ca nu mai purta lentilele, pana in momentul in care nu te va vedea un medic. Orice disconfort persistent al ochilor trebuie sa fie investigat, pentru ca problema sa nu cumva sa se agraveze!

About the author

Related Posts

One Comment

  • vasilebogdan 12 ianuarie 2017 at 8:53 pm

    O locatie de unde putem cu totii sa ne cumparam lentile de calitate!

Leave a Reply

Lasă un răspuns