Doriti o masa living? Henderson va ofera sortimente de mese extensibile si de sticla
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Doriti o masa living? Henderson va ofera sortimente de mese extensibile si de sticla

Zeci de modele de mese extensibile isi asteapta cumparatorii pe paginile site-ului de mobila si decoratiuni Henderson, alaturi de multe alte sortimente de mobila in stil minimalist. Sortimente extensibile de canapele sau mese, piese de mobilier elegante cu componente din sticla tratata special, console, biblioteci si multe alte tipuri de articole de living sunt prezentate la sectiunile corespunzatoare ale magazinului online.

Daca doriti o masa cu design modern, sau daca preferati mese extensibile cu finisaje in nuante naturale de lemn, magazinul Henderson au pregatit pentru dumneavoastra articole produse de firme de top din Europa, confectionate prin intermediul celor mai moderne tehnologii.

In cazul unui living ultramodern, o masuta de cafea de sticla sau o masa moderna, cu design simplu, pot deveni piese definitorii pentru respectiva camera de zi, iar site-ul de decoratiuni a selectat pentru clientii sai unele dintre cele mai interesante modele de mese extensibile sau de living.

Astfel, pentru o masa extensibila de living va trebui sa achitati 3099 Ron, iar pretul unui articol similar propus de specialistii firmei Henderson poate ajunge la suma de 6782 Ron.

Sortimente variate de mese sticla pe Henderson, alaturi de modele de masa living

Site-ul aduce in atentia iubitorilor de amenajari interioare rafinate o gama larga de mese sticla de forma rotunda sau dreptunghiulara, pentru un living cu aspect ultramodern. O astfel de masa, fabricata de compania Tomasucci, se vinde cu 1734 Ron prin intermediul magazinului de mobila, iar pretul unei mese de cafea cu suport din lemn si blat elegant de sticla poate atinge suma de 2090 Ron pe Henderson.

Pentru clientii care isi doresc o masa living de sticla cu design unic, specialistii Henderson au pregatit mese de genul celor produse de firma Tomasucci, cu blat rotund si suport de culoare rosie cu forma deosebita.

Fie ca doriti sa achizitionati mese sticla sau extensibile, fie ca locuinta dumneavoastra este cadrul potrivit pentru o masa living cu design simplu si modern, Henderson va ofera aceste articole intr-o mare varietate de modele.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns