Geluri UV colorate ieftine pe site-ul Afroditas
FEMEI, HOBBY, MAGAZINE-ONLINE

Geluri UV colorate ieftine pe site-ul Afroditas

Sute de geluri UV va asteapta pe site-ul de produse cosmetice Afroditas, pentru a realiza o manichiura perfecta folosind accesorii de calitate si relativ ieftine. Produsele incluse in aceasta gama se vand cu preturi care incep la 8 lei, costul corespunzator unui gel de constructie de culoare roz (15 g), ajungand pana la sume de 958 Ron, in cazul kit-ului Cupio Master, care contine solutii profesionale si o lampa UV de calitate.

Geluri UV colorate pe Afroditas

Sute de variante de geluri UV colorate sunt puse la dispozitia dumneavoastra pe mall-ul online, cuprinzand produse ieftine alaturi de articole de firma, cu preturi considerabil mai mari. Nuantele acestor produse traverseaza intreaga paleta de culori, incepand cu tonuri de lavanda, rosu, roz sau grena si ajungand la nuante indraznete de verde sau albastru. Pe site puteti gasi geluri colorate care se vand cu 25 Ron pentru o cantitate de 5g, alaturi de geluri glitter sau kit-uri de manichiura de diverse tipuri.

Geluri UV ieftine si de calitate disponibile online

Din categoria site-ului de geluri UV ieftine puteti alege variante colorate cu pretul de 8 Ron pentru 15 ml, iar pretul unor geluri 3 in 1 poate ajunge la 18 Ron pentru un recipient de 15 g. Aceste amestecuri UV pentru manichiura includ amestecuri de baza, de constructie si luciu de o calitate excelenta, caracterizate printr-o vascozitate optima si avand o deosebita flexibilitate. Aceste produse relativ ieftine pot fi folosite pentru a obtine o manichiura reusita, cu unghii colorate in nuantele pe care ni le dorim. Tot pe Afroditas puteti gasi variante mai ieftine de solutii glitter sau UV, la preturi ce pot atinge 59 Ron pentru gelul Cupio Basic disponibil in diverse culori pe site.

Tipuri de geluri colorate si relativ ieftine, produse avand o calitate deosebita si fiind obtinute prin tehnologii ultramoderne, sunt puse la dispozitia dumneavoastra pe Afroditas.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns