SERVICII PROGRAMARE WEB

Oct 08 2015

SERVICII PROGRAMARE WEB

SERVICII DE PROGRAMARE WEB

Am construit o lume virtuala, iar acum cu totii dorim sa avem acces in ea!
Accesul il putem avea cu usurinta, insa succesul in aceasta lume este garantat doar de cunoasterea limbajului ei.

Echipa noastra de programatori cunoaste acest limbaj, este o echipa de tineri ghidati de ideea ca „totul este posibil in mediul virtual” si care iti pot arata cum intreaga ta afacere poate fi comprimata intr-o aplicatie, cum totul poate fi gestionat eficient cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet, cum orice miscare de orice natura din activitatea companiei poate fi inregistrata, monitorizata sau chiar previzionata de utilizator.
Alaturi de specialisti cu experienta in zona de Business, care identifica si analizeaza nevoile interne ale organizatiei, programatorii nostri pot dezvolta aplicatii personalizate pentru orice afacere cu aplicabilitate la nivel global in cadrul companiei sau dedicat pentru anumite departamente ale acesteia.
Utilizam limbaje de programare PHP, JavaScript, HTML, CSS, AJAX, ASP.NET, C++, jQuery, ce ne permit realizarea oricarui proiect dorit.
Putem crea aplicatii personalizate, pornind de la stadiul de idee si pana la produsul final, instruirea utilizatorilor si mentenanta, insa va putem oferi si solutii de-a gata de la o aplicatie specifica de ofertare pana la un CRM complet.