Lampadar, aplice si corpuri de iluminat de la Henderson
MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Lampadar, aplice si corpuri de iluminat de la Henderson

Magazinul online Henderson  aduce in atentia publicului si o gama impresionanta de corpuri de iluminat ce include noi modele de lampadare si aplice, produse de Ideal  Lux, Hesmo, Hubsch, Sulion sau Max Light. Design-ul modern, calitatea si increderea pe care o avem in profesionalismul producatorilor ne fac sa va recomandam Henderson ca fiind alegerea perfecta pentru un furnizor de corpuri de iluminat.

Cu totii dorim sa aducem un plus de eleganta si de prospetime casei noastre si, fie ca este vorba de o aplica pentru dormitor, un lampadar cu design minimalist pentru living sau de alte corpuri pentru iluminat, puteti alege din sutele de produse oferite de Henderson.

Noi modele de lampadar, aplice si corpuri de iluminat cu design modern

Disponibile in sute de modele confectionate din inox, sticla si alte materiale moderne si de cea mai buna calitate, aplicele de la Henderson se potrivesc unei game variate de incaperi, exista aplice pentru baie living sau alte incaperi, Henderson propunandu-va si aplice realizate din alama, cu aspect deosebit, care pot ajunge ca pret pana la 400-500 Ron.De exemplu, o aplica Siena Fede Crom cu led rotativ costa 433 Ron.

Gama de corpuri de iluminat include aplice, candelabre moderne, candelabre clasice, plafoniere, lampadare etc. Dintre acestea, va recomandam un lampadar cu design minimalist si de foarte buna calitate, produs de Ideal Lux si care este disponibil la pretul de 561 Ron. Un alt model de lampadar, confectionat din crom sau metal emailat si ideal pentru birouri si camere de zi, are pretul de 367 Ron.

Confectionate din crom, metal emailat sau alte materiale de o calitate deosebita, corpurile de iluminat de la Henderson, in special gama de aplice si noile modele de lampadar, sunt ideale pentru a va infrumuseta locuinta.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns