Modele de coltar extensibil si fix Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Modele variate de coltar extensibil si fix Henderson

Oferta bogata de modele de coltare extensibile si fixe de la Henderson da posibilitatea oricui de a pune in valoare intregul spatiu avut la dispozitie in propria locuinta, ca sa nu mai mentionam adaugarea unei subtile note de eleganta.

Cele 10 tipuri de coltar extensibil Henderson sunt extrem de utile in structura oricarui camin deoarece majoritatea contin un considerabil spatiu de depozitare in arhitectura lor atunci cand partea de extensibil nu este dispusa.

Peste o suta de modele de coltar fix

Daca tipurile de coltare extensibile nu sunt impresionante ca numar, cele 109 de modele de coltar fix Henderson vin in completarea acestora.

Producatorii ce isi comercializeaza creatiile de coltar fix si extensibil pe site-ul Henderson sunt WPL, Doimo Salotti, Modalto, Samoa, Vivonia, cel putin in prezent. Acestia sunt producatori consacrati de canapele, astfel faptul ca modelele de coltar fix sunt mult mai numeroase decat cele de coltar extensibil se datoreaza faptului ca varietatile de fix sunt extensii ale canapelelor, acest lucru putand fi sesizat la o mai atente explorare a portalului Henderson.

Mare varietate de preturi

Oferta de coltar Henderson se adreseaza oricarui buzunar, preturile fiind de o mare variate. Spre exemlu, un model fix Vivonia VIF 550 poate fi cumparat cu doar 1819 lei, un model extensibil Modalto costa aproximativ 3500 de lei. Cel mai costisitor articol al categoriei este un Doimo Vision de peste 15000 lei.

Chiar de la lansarea sa cu aproape 5 ani in urma, portalul online Henderson si-a dorit sa devina cel mai important magazin virtual de mobilier din Romania si chiar din regiunea limitrofa.

Avand in portofoliu produse de la mai mult de 300 de producatori, magazinul ofera o larga varietate de produse de mobilier dupa cum s-a putut vedea si din prezentarea modelelor de coltar extensibil si fix, iar procedurile de livrare si facturare sunt extrem de transparente si eficiente.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns