Modelele de bancheta si fotoliu disponibile la Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Modelele de bancheta si fotoliu disponibile la Henderson

Modelele de bancheta si fotoliu disponibile in cadrul magazinului online Henderson se caracterizeaza printr-un design de bun gust, calitate ireprosabila si un interval de pret care le face sa fie adresate unui segment larg de piata. Un fotoliu este o piesa de mobilier des intalnita in Romania, insa ideea de bancheta abia incepe sa prinda contur intr-un spatiu caracterizat de dominanta obiceiurilor statornicite.

In momentul de fata, exista 90 de varietati de bancheta disponibile prin Henderson, la preturi cuprinse intre 700 si 12096 de lei.

Aceste banchete sunt livrate de furnizori de incredere cum ar fi Vivonia, Pedrali, Nuova, Nordal, MobilSedia 2000, Ixia, Eichholtz, Dupen sau Dialma Brown.

Daca ajungeti sa apreciati vreunul dintre multele modele de bancheta explorate, fiti cu ochii in patru pe sectiunile dedicate reducerilor lunare sau zilnice pe site-ul Henderson pentru sansa unui pret inegalabil.

Sute de modele de fotoliu pe Henderson

Categoria dedicata varietatilor de fotoliu a site-ului Henderson este populata in acest moment cu peste sase sute de modele diferite, la preturi cuprinse intre 183 si 14661 de lei.

Mult mai extinsa decat cea dedicata banchetelor, aceasta categorie contine modele clasice sau puf. Varietatea de fotoliu puf abia incepe sa isi faca loc intre gusturile eclectice ale publicului din Romania, avand cam acelasi statut de ansamblu precum bancheta, aspect mentionat in sectiunea anterioara.

Magazinul online de mobila si accesorii home & deco a fost inaugurat in anul 2012 cu scopul declarat de a deveni in cel mai scurt timp reperul numarul unu in piata de retail online cu produse de mobilier din Romania.

Acest deziderat a fost atins gratie unei serii de calitati, dintre care se remarca portofoliul impresionant de produse (peste 25000 de articole de la mai mult de 300 de furnizori) sau procedura transparenta de comanda, livrare ori retur. De aceasta va puteti convinge imediat in cazul in care depuneti comenzi de fotoliu sau bancheta la Henderson.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns