Numeroase tipuri de perdele scurte sau vintage pe Decostores
MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Numeroase tipuri de perdele scurte sau vintage pe Decostores

Modele scurte de perdele scurte in nuante deschise, confectionate de specialistii firmei Valentini Bianco, sunt menite sa creeze o atmosfera calda si primitoare in locuinta dumneavoastra, filtrand in mod delicat lumina de afara.

Sortimentele scurte sau in stil vintage propuse de Henderson se vor incadra perfect in stilul de decoratiuni al locuintei dumneavoastra, iar platforma Decostores va ofera modele de perdele scurte, de culoare alba, la preturi in jurul sumei de 150 Ron.

Persoanele care prefera stilul vintage vor putea opta pentru modele de perdele cu textura diafana si imprimeuri florale delicate, in nuante pastelate de roz, disponibile la pretul de 123 Ron, sau pentru articole cu textura delicata din poliester, disponibile la 199 Ron.

Modele originale de perdele vintage pe Decostores

Site-ul aduce in atentia dumneavoastra modele de perdele vintage care vor da personalitate si un aer romantic oricarui living, fiind gata masurate si croite pentru a indeplini chiar si cerintele celor mai exigente persoane pasionate de decoratiuni interioare.

Un material de perdea cu textura delicata, in stil retro, se vinde cu 108 Ron prin intermediul platformei online, iar vizitatorii site-ului Decostores vor putea admira multe alte sortimente de perdele vintage prezentate la sectiunea respectiva a magazinului online. Veti putea vedea pe Decostores modele de perdele vittage din voal de culoare crem, alaturi de sortimente din aceeasi categorie care se vand la preturi ce pot depasi 250 Ron.

Un material de perdea se vinde cu 102 Ron, avand un imprimeu discret cu flori de trandafir de culoare roz, iar alte sortimente de perdele pot fi achizitionate pentru suma de 84 Ron. Persoanele care doresc sa gaseasca accesorii deosebite vor gasi pe pagina respectiva a site-ului platformei online perdele in stil vintage cu o tenta rustica, la pretul de 99 Ron.

Alaturi de modelele de perdele scurte prezentate pe site, Decostores va ofera variante vintage pentu a va accesoriza incaperile din locuinta dumneavoastra.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns