Obiecte sanitare pentru baie pe Henderson: chiuveta si baterii
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Obiecte sanitare pentru baie pe Henderson: chiuveta si baterii

Lansat relativ recent pe piata romaneasca, site-ul Henderson furnizeaza produse de calitate din gama de articole pentru amenajari interioare, piese de mobilier de diverse tipuri, accesorii si obiecte sanitare pentru orice fel de apartament. Astfel, site-ul va pune la dispozitie chiuvete si lavoare, robineti si baterii, vase WC, cazi si pereti cazi, cabine de dus, profile decorative, calorifere sau alte tipuri de obiecte de tip sanitar. Aceste produse sunt puse la dispozitia cumparatorilor si in cadrul unui showroom ca promoveaza articolele de mobila sau obiecte sanitare de la Henderson. Pe magazinul online puteti gasi tot ceea ce doriti in materii de accesorii necesare pentru montarea obiectelor sanitare, inclusiv baterii de baie sau chiuveta.

Chiuveta baie si baterii cu design special

Produse de Karag, Tomasucci sau Marmorin, chiuvetele care pot fi cumparate pe henderson.ro au preturi intre 400 Ron si 25319 Ron, caz in care putem achizitiona de pe site o chiuveta baie cu design deosebit produsa de Marmorin, disponibila in doua variante, alb sau negru. Greutatea pentru aceasta frumoasa chiuveta de baie este de 34 kg, ea putand fi folosita pentru a da un aer special oricarei incaperi de baie dintr-o vila de lux sau dintr-un apartament spatios.

Baterii baie de calitate

Variind ca pret intre 200 si 2507 Ron, sortimentele de baterii baie includ baterii pentru cada, dus, lavoar sau bideu. Pretul unei baterii de baie produsa de Karag, de o calitate de exceptie, este de 2507 Ron. Este o baterie cu prindere pe podea si include un maner pentru dus. Pentru orice chiuveta baie disponibila pe magazinul online veti avea la dispozitie baterii pentru baie sau alte obiecte sanitare oferite cu profesionalism de Henderson.

Sute de obiecte sanitare la Henderson

Peste 100 de sortimente din gama robineti si baterii baie, 230 de modele sofisticate, moderne de chiuvete sau lavoare, alaturi de multe alte tipuri de obiecte sanitare va sunt oferite de Henderson. Daca doriti un set de baterii sau o chiuveta cu design minimalist, va recomandam acest modern magazin online.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns