Oferta de coltare extensibile si coltare fixe de la Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Oferta de coltare extensibile si coltare fixe de la Henderson

Oferta de coltare extensibile si fixe de la Henderson va ajuta sa decorati cu gust si pentru o utilitate maxima fiecare coltisor al caminului dumneavoastra.

Unul din cele 10 modele de coltare extensibile Henderson ce pot fi cumparate prin intermediul acestui magazin online pot adauga o noua dimensiune unor spatii ce poate altfel ar ramane nefolosite.

Coltare fixe si extensibile de la Henderson

Oferta de coltare extensibile si fixe poate fi consultata in sectiunea de canapele si coltare a site-ului Henderson, ce poate fi gasita in coltul din stanga sus al primei pagini.

Numarul modelelor de coltare fixe Henderson este infinit mai ridicat fata de al celor extensibile, in prezent peste o suta, deoarece producatorii tind sa foloseasca design-ul canapelelor fixe pentru a isi imbogati concomitent si numarul coltarelor propus cumparatorilor.

Marea majoritate a modelelor din cele doua categorii, fix si extensibil, sunt realizate de catre firme renumite precum Samoa, Modalto sau Doimo Salotti. Pretul unui coltar extensibil incepe de la putin peste 3000 de lei, ajungand la aproape 11000 RON, pe cand cel mai accesibil model de coltar fix poate fi cumparat cu aproximativ 1800 de lei, iar cele din varful gamei ajung la peste 14000 RON.

Reduceri la coltare pe Henderson

Aceasta perioada a anului este marcata de reduceri, iar multe coltare Henderson comercializate  nu fac nota discordanta acestui trend.

Unele dintre acestea pot fi mai mult decat semnificative, de exemplu varietatile fixe Milton Vivonia deja beneficiaza de reduceri de 25 la suta, ceea ce se traduce printr-o micsorare a pretului cu aproape 1200 de lei.

Henderson vine in ajutorul clientilor din Romania ce prefera mediul online, prin prezentarea unui numar mare de obiecte de mobilier si decoratiuni interioare si exterioare, pentru ca oricine sa poata compara facil modele sau preturi.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns