paturi-metal-si-din-lemn-disponibile-pe-henderson
MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Paturi metal si din lemn disponibile pe Henderson

paturi-metal-si-din-lemn-disponibile-pe-hendersonPeste 280 de sortimente pot fi comandate online pe magazinul de mobila Henderson, care pune la dispozitia dumneavoastra modele variate de paturi metalice, tapitate sau de lemn cu design modern si versatil. Gama de paturi oferita de Henderson cuprinde articole de mobilier care pot depasi suma de 11000 Ron, cum este cazul unui model de pat matrimonial produs de Vivonia, prevazut cu o saltea confectionata din 7 straturi de materiale diferite, incluzand spuma poliuretanica si un strat de latex. Designul modern al acestui model de pat include picioare simple din metal, care se incadreaza excelent in stilul de ansamblu al acestui articol de mobilier de dormitor. Un alt pat cu design impresionant, confectionat din metal, este disponibil pe magazinul online Henderson. De vanzare la pretul de 10138 Ron, acest pat de metal dublu, cu baldachin, este prevazut cu tablie acoperita cu panza si poate fi utilizat cu succes ca piesa de baza a oricarui dormitor elegant. Este recomandat, totusi, ca acest tip de paturi sa fie incadrat in ansamblul unei incaperi spatioase, inalte, dintr-o casa sau vila eleganta.

Paturi metal incepand de la 400 ron

Pentru mobilarea unui apartament de bloc, site-ul propune numeroase alte modele de paturi metal sau din lemn, disponibile la preturi care incep in jurul sumei de 400 Ron, in cazul unui pat pentru o singura persoana confectionat din pal melaminat, potrivit pentru o saltea de 90 cm latime.

Paturi din lemn sau paturi metal, la preturi rezonabile pe Henderson

Daca preturile paturilor de lemn incep in jurul sumei de 400 Ron si ajung pana la 12636 Ron, cele de metal pot atinge pe Henderson preturi de ordinul a 10000 Ron. Modele practice si elegante de paturi din lemn pot fi vazute la sectiunea corespunzatoare a magazinului, iar calitatea acestor produse din lemn masiv sau pal melaminat este in concordanta cu profesionalismul producatorilor care colaboreaza cu firma Henderson.

Magazinul online va ofera mobilier de calitate in cadrul sectiunilor de paturi metal sau din lemn prezentate pe site, oferindu-va posibilitatea de a cumpara mobila de dormitor practica si moderna

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns