Scaune de bucatarie, bar si tabureti, la Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Scaune de bucatarie, bar si tabureti, la Henderson

Pe site-ul de mobila si decoratiuni Henderson va puteti mobila bucataria cu o varietate uimitoare de scaune de de bucatarie – inclusiv tabureti sau scaune de bar – cu design-uri clasice, moderne sau chiar excentrice.

Chiar daca nu le folositi strict in bucatarie, cateva scaune bar sunt binevenite in orice gospodarie sau afacere de profil, astfel ca Henderson va pune la dispozitie 171 de modele de scaune de bar.

Sute de scaune de bucatarie

Oricare ar fi capriciile sau fanteziile dumneavoastra, cele peste o suta cincizeci de scaune bucatarie din oferta Henderson vin sa satisfaca imaginatia sau chiar sa ii adauge.

Fabricate dintr-o varietate de materiale, de lungimi, latimi, inaltimi, grosimi diferite ca sa nu mai mentionam culorile, aceste modele pot fi privite ca un periplu prin curentele modei din ultimele decenii.

Cel mai simplu si accesibil scaun de bucatarie costa 160 de lei iar gama este atat de extinsa, incat modelele mai sofisticate sau impodobite pot ajunge pana la peste 3000 de lei.

Producatorii care livreaza scaunele destinate bucatariei si scaune de bar din oferta Henderson sunt Bloomingville, Dan Form, Dialma Brown, Domitalia, Eichholtz, Hubsch, Metalmobili, Nordal, Pedrali, Sedia Elite si Tomasucci. Dintre acestea, pentru conceptul lor spectaculos merita vazute scaunele de bar „Snappy Grey”.

Tabureti si seturi de tabureti

Unele persoane raman fidele modelului de mobila de bucatarie cu tabureti, astfel ca sunt reprezentati in oferta Henderson de tabureti bucatarie in cadrul careia se regasesc si seturi de tabureti.

Exista 11 optiuni in aceasta categorie cu o gama de preturi intre 328 de lei si aproape 2000 RON, cu toate ca in sfera de pret mai ridicata vorbim despre seturi de cate 2 tabureti.

Henderson a deschis un showroom in Bucuresti unde puteti spicui din oferta generala, chiar si mobila de bucatarie – scaune de bar spectaculoase si seturile de tabureti – insa pentru un minim de efort, de baza ramane website-ul.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.