Sortimente variate de mese bucatarie pe site-ul Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Sortimente variate de mese bucatarie pe site-ul Henderson

Site-ul de mobila si decoratiuni Henderson aduce in atentia cumparatorilor variante de mese de bucatarie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, alaturi de scaune, sortimente de mobilier modular si un numar mare de accesorii produse de firme specializate in acest domeniu.

Pentru a realiza amenajari elegante si practice pentru bucatarie, specialistii site-ului de decoratiuni interioare au selectat articole de o calitate iesita din comun, fabricate conform celor mai inalte standarde ale calitatii. Stilul minimalist al producatorilor nordici se reflecta in aspectul modern al articolelor de mobilier de bucatarie disponibile online, iar vizitatorii site-ului vor putea comanda pe Henderson mese din lemn masiv apartinand unor companii europene de top.

Fiind fabricate din lemn masiv si avand finisaje in tonuri calde si placute, mesele de bucatarie de pe acest site se pot incadra cu usurinta intr-un decor modern al unei incaperi cu ambianta calda si primitoare. Rezistente si avand suprafete usor de inretinut, produsele din aceasta categorie imbina aspectul placut cu durabilitatea materialelor, designerii din nordul Europei avand in prim-plan aceste doua elemente definitorii. In ceea ce priveste mobilierul prezentat, practicalitatea ocupa un loc important, iar site-ul Henderson a ales pentru clientii sai mese de bucatarie practice, cu linii simple si rafinate.

Modele variate de mese bucatarie pe magazinul online

Imbinand structuri metalice rezistente cu blaturi de lemn cu finisaje deosebite, articolele din gama de mese bucatarie de la Henderson prezentate la sectiunea respectiva a magazinului se evidentiaza prin calitatea materialelor si a finisajelor, iar preturile produselor afisate sunt rezonabile.

De exemplu, o eleganta masa de bucatarie produsa de firma Nordal se vinde cu 2682 Ron pe Henderson, in timp ce sortimente similare de mobilier pot ajunge la pretul de 7506 Ron, cum este cazul unei mese de salon sau bucatarie, fabricata din lemn de nuc si avand forma dreptunghiulara. Desi liniile acestei mese sunt simple si rafinate, calitatea materialelor si profesionalismul producatorilor determina pretul atribuit produsului respectiv.

Alaturi de acest articol deosebit purtand semnatura firmei La Seggiola, veti putea admira pe Henderson mese extensibile de culoare alba, produse de firma Domitalia, sau produse ale firmei Hubsch, disponibile pe site la pretul de 1738 Ron.

Tot pe Henderson veti avea ocazia sa comandati un model de masa de bucatarie marca AL2, avand picioare in doua sectiuni si forma dreptunghiulara.

Magazinul online are tendinta de a deveni cel mai mare site de mobila si decoratiuni din Romania, motiv pentru care specialistii au inclus in oferta sa bogata o mare varietate de articole. Alaturi de aceste mese de calitate, site-ul va pune la dispozitie variante inedite de dulapuri, canapele, coltare, vitrine sau coloane de living.

Selectia variata de piese de mobilier concepute in stil minimalist a site-ului Henderson include sortimente rafinate de mese de bucatarie, al caror design simplu va oferi un aer proaspat oricarei locuinte moderne.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns