Stralucire cu bateriile de baie din oferta Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Stralucire cu bateriile de baie din oferta Henderson

Oricare dintre sutele de baterii pentru baie din oferta Henderson are vocatia de a oferi un aspect mai rafinat sau stralucitor baii dumneavoastra, indiferent ca doriti baterii de chiuveta, cada, pentru dus sau bideu. Iar la preturi cuprinse intre 70 si 2950 de lei, sigur se gaseste ceva pentru orice buzunar.

Aceste baterii care accentueaza dimensiunea de stralucire sunt realizate de catre producatorul italian Karag, deoarece Henderson are ca furnizori doar producatori europeni recunoscuti in productia de mobilier.

Peste 100 de modele de baterii baie

In cazul in care se iau in considerare si cateva accesorii de baie precum capetele de dus sau coturi de iesire, Henderson comercializeaza in momentul de fata 106 produse din categoria de baterii baie care se potrivesc oricarui concept de decorare a baii ati putea aborda.

Defalcand pe subcategorii, cea mai importanta, cel putin din punct de vedere numeric, este dedicata bateriilor pentru dus. Exista 41 de asemenea produse la preturi ce pornesc de la 70 de lei si pot ajunge la 2800 RON.

Bateriile pentru chiuveta sunt in numar de 35, iar la un asemenea articol care la prima vedere nu lasa prea mare libertate la creatie, design-urile produselor existente sunt extrem de variate. Cel mai ieftin model de baterie de chiuveta de baie costa 189 RON, iar cel mai costisitor poate fi cumparat cu suma de 1070 RON.

16 produse compun categoria bateriilor de cada, aici gasindu-se si cele mai sofisticate baterii, iar intervalul de pret in care se inscriu este situat intre 258 si 2950 RON.

Ultimul loc, cel putin ca numar, este ocupat de bateriile pentru bideu, lucru de asteptat avand in vedere gradul mai redus de raspandire a acestui obiect in randul romanilor, cu 14 produse la preturi care pornesc de la 210 RON si pot ajunge la 855 RON.

In sectiunile adiacente celei de baterii de baie din site-ul Henderson, publicul din Romania are ocazia de a explora piese de mobilier de toate categoriile destinate baii, precum si diverse accesorii, astfel ca se gasesc chiar cosuri de baie sau suporturi diverse pentru produse de ingrijire si cosmetice.

La o comanda de baterii de baie care depaseste 300 de lei (pentru Bucuresti) sau 500 RON (valabil in restul tarii), Henderson asigura gratuitatea transportului.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns