Sute de scaune birou, directoriale si ergonomice la Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Sute de scaune birou, directoriale si ergonomice la Henderson

Ce-ar fi daca ai gasi toate genurile de scaune de birou, directoriale si ergonomice intr-un singur loc inainte de a-ti rupe o repriza serioasa din timpul tau cand vrei sa mobilezi un birou?

Pe site-ul Henderson poti alege unul sau mai multe din cele mai mult de o suta de scaune birou organizate atat de exact, parca intr-o maniera botanica, in scaune directoriale, scaune ergonomice si scaune pentru conferinte si vizitatori.

Oferta de scaune directoriale

Mai nou, oferta de scaune directoriale nu se mai adreseaza doar sefilor. Oricine isi poate amenaja intr-o parte a casei un coltisor de lucru cu un birou ce ar putea avea de castigat si ca aspect si din punct de vedere al confortului de pe urma unor scaune ergonomice sau directoriale.

Nici nu trebuie cheltuita o mica avere, deoarece cel mai accesibil scaun directorial pe Henderson costa doar putin peste 700 de lei. De cealalta parte, un sef autentic poate beneficia la birou de un model Burchell de 4788 RON.

Peste 30 de modele ergonomice

Folosibile nu doar la birou, cele 37 de modele de scaune ergonomice din oferta Henderson au preturi cuprinse intre 500 si peste 400 de lei.

Acestea sunt produse de firme precum Dan Form, Dialma Brown, Pedrali, Quinti, Sedia Elite sau Tomasucci. Deasemenea, pot fi achizionate intr-o gama foarte larga de culori, rivalizand cu spectrul unui televizor de generatie mai veche.

Henderson este agregatorul numarul 1 de mobila si elemente de decoratiuni interioare din online-ul romanesc. De la canapele la corpuri de iluminat si de la accesorii pentru casa si gradina la mobila pentru bucatarie, pasionatii nu au timp sa se plictiseasca sau bani suficienti pentru a cumpara tot ce le doreste inima.

Cum ne aflam intr-un extins sezon de reduceri, fiti cu ochii pe Henderson pentru ca preturile din ofertele mentionate la scaune de birou, ergonomice si directoriale, sigur nu sunt finale.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns