Title
Ulei de moringa pentru hidratarea pielii si a scalpului
11 martie 2016
Description

Ulei de moringaUleiul de moringa reda stralucirea pielii si o ajuta sa isi recapete catifelarea. In cazul arsurilor solare, uleiul de moringa va poate fi de un real ajutor. Trebuie aplicat uleiul pe suprafata afectata si, ca prin minune, problemele vor disparea. Este un excelent antioxidant prevenind imbatranirea pielii si ajuta la stoparea caderii parului. Presat la rece, acest ulei este recomandat a fi folosit pentru ingrijirea pielii, a tenului si a parului.

Zeatina este un antioxidant foarte eficient in tratarea semnelor de imbatranire a pielii, dar si a petelor ce apar odata cu inaintarea in varsta. Rezultatele vor fi vizibile in cel mai scurt timp. Totodata, acest ulei de moringa de la Cosmetice-Bio este si un excelent cicatrizant, trateaza cu succes eczemele daca este aplicat direct pe partea afectata. Doar folosirea regulata a acestui ulei duce la refacerea tesutului afectat. Tenul matur va deveni mai hidratant, iar ridurile pot fi tinute sub control.Totodata, uleiul de moringa ajuta si la prevenirea caderii parului cu pana la 50%, iar rezultatele se vor vedea dupa prima spalare. Se aplica direct pe scalp unde se lasa pret de cateva minute pentru a actiona. Pentru o hidratare intensa, uleiul se aplica pe toata lungimea parului. Astfel, parul va avea un aspect mai sanatos si mai ingrijit, doar daca aplicati in sampon cateva picaturi de ulei de moringa. Uleiul de moringa tine la distanta si mirosul neplacut de transpiratie.

Ulei de moringa, cel mai bun ulei esential

O piele catifelata si o senzatie de stralucire si hidratare este visul oricarei femei. Iar pentru asta, fiecare femeie este dispusa sa faca orice sacrificiu si sa scoata din buzunar oricat este necesar pentru a fi fumoasa si a se simti speciala. Specialistii ne recomanda sa folosim si singure, acasa, produse pentru ingrijirea corpului care au efecte de la prima utilizare.

Uleiul de moringa este unul dintre cele mai nutritive uleiuri, fiind un inlocuitor de succes al produselor cosmetice de tipul cremelor antirid si antiimbatranire. Se foloseste ca balsam de par, in aromoterapie, ca ulei pentru masaj sau lotiune de corp. Dupa ce ati facut dus, este bine sa va hidratati pielea cu ajutorul uleiului de moringa. Nu va stergeti cu prosopul prea tare, ci asteptati ca apa sa se usuce de la sine. Frunzele de moringa pot fi consumate fara nici o problema si crude, dar si proaspete, in salate pregatite cu ulei din acelasi arbore. Din frunzele uscate se prepara o pudra care poate fi adaugata in bauturi. Se pot face si ceaiuri care va ajuta sa scapati de raceala si tuse, ajutand corpul sa lupte impotriva microbilor. Fie ca veti folosi moringa in bucatarie sau in cosmetica, important este sa cunoasteti beneficiile acestui arbore, dar si efectele secundare pe care le poate avea. Frumusetea si sanatatea insa nu au pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole online similare din categoria: