AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Zeci de modele de calorifere va asteapta pe Henderson

Magazinul Henderson a pregatit pentru clientii sai o mare varietate de articole de mobilier si accesorii, de genul draperiilor, covoarelor sau perdelelor din materiale de calitate, dar si din categoria obiectelor sanitare sau a caloriferelor de ultima generatie. Zeci de articole din aceasta categorie va asteapta la sectiunea respectiva a site-ului Henderson, alaturi de piese de mobilier avand design unic, care urmeaza trendul minimalist abordat de designerii nordici pentru majoritatea produselor furnizate.

Zeci de modele de calorifere au fost inregistrate la aceasta sectiune a paginii web, care cuprinde diverse tipuri de calorifer pentru baie produse de firma Carisa sau modele inovatoare in stil minimalist apartinand aceluiasi brand. Pentru 4944 Ron, veti putea achizitiona calorifere pentru baie formate din elemente de forma rotunda, design unic completat de finisajele in nuante argintii de satin lucios.

Aceste articole sunt disponibile online in diferite dimensiuni, iar temperatura este, in cazul modelelor de calorifere provenite de la compania Carisa, de 50 grade. Imaginatia designerilor in materie de calorifere moderne nu are limite, iar in privinta unui model alcatuit din 21 de tuburi cu finisaj lucios, produs tot de firma Carisa, pretul poate atinge suma de 6237 Ron. O parte din articolele din gama caloriferelor afisate pe Henderson, menite sa ofere un aspect deosebit baii dumneavoastra, sunt disponibile la comanda in diverse dimensiuni, iar aspectul estetic deosebit se imbina cu practicalitatea acestor produse de exceptie.

Calorifere moderne disponibile online in diverse variante

Preturile pentru modelele de calorifere afisate pe site-ul Henderson incep in jurul sumei de 326 Ron, putad ajunge pana la 64255 Ron, pentru un calorifer de forma unei harpe, care este alcatuit din 21 de tuburi metalice cu finisaje deosebite, aplicate prin intermediul unor tehnologii de ultima generatie.

Un articol cu 6 tuburi si finisaj in aceeasi nuanta rafinata de satin lucios se vinde la pretul de 9326 Ron pe site-ul de decoratiuni in stil minimalist Henderson. Mii de articole pentru baie sau bucatarie completeaza gama bogata de produse prezentate pe site-ul magazinului, care ofera obiecte sanitare si numeroase variante de scaune, mese, fotolii, tabureti, dulapuri, canapele si alte sortimente unice. Persoanele care prefera stilul vintage sau retro vor avea ocazia de a alege piese de mobilier, corpuri de iluminat sau accesorii cu accente care se incadreaza in aceste tendinte.

Pentru vizitatorii online care doresc sa cumpere calorifere de calitate, provenite de la branduri dedicate acestui tip de articole, bucurandu-se, totodata, de unicitatea designului si de o estetica iesita din comun magazinul Henderson a pregatit o oferta bogata.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns