Zeci de modele de scaune si tabureti living pe site-ul Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE

Zeci de modele de scaune si tabureti living pe site-ul Henderson

Site-ul de mobila Henderson propune clientilor sai numeroase variante de scaune living care, alaturi de diverse sortimente de tabureti, alcatuiesc oferta ampla de mobila pentru dormitor, baie, living sau bucatarie prezentata de acest magazin performant. De la modelele de scaune cu picior cromat reglabil sau structura metalica simpla, pana la variantele de console, mese sau tabureti de living, sortimentele de mobilier oferite de Henderson impresioneaza prin practicalitatea si frumusetea lor. Stilul designerilor din nordul Europei este prezent in calitatea materialelor cu care sunt tapitate scaunele, in stilul eclectic al unor comode sau dulapuri deosebite, dar si in aspectul inedit al multor articole de mobila afisate pe site.

Tabureti living si mobila de calitate pe Henderson

Peste 140 de modele de tabureti living sunt disponibile online pe site-ul Henderson, articole practice si elegante care pot da o nota de personalitate oricarei camere de zi. Veti putea alege tabureti cu spatiu de depozitare si design elegant produsi de firma Eichholtz, sau articole provenite de la acelasi brand cu picoare din otel inoxidabil. Preturile pentru scaunele din aceasta gama incep in jurul sumei de 310 Ron  si pot atinge pretul de Tabureti simpli cu forma cilindrica, alaturi de modele sofisticate cu design in stil retro si elemente decorative speciale, alcatuiesc oferta variata prezentata pentru dumneavoastra prin intermediul site-ului Henderson.

Pretul unor scaune tip pat de living marca Dialma Brown atinge suma de 3781 Ron, articolele fiind acoperite cu metarial textil de calitate deosebita si livrate cu saltea inclusa.

Daca pentru scaune de living create de designerii firmei Tomasucci, avand structura cromata si sezut de culoare alba, va trebui sa platiti 497 Ron, preturile pot creste pana la 2970 Ron, in  cazul unui model produs de Eichholtz, tapitat cu piele si avand structura din lemn masiv.

Scaune de living si tabureti cu design unic, purtand semnatura unor producatori consacrati in acest domeniu, sunt puse la dispozitia cumparatorilor pe site-ul Henderson de mobila si decoratiuni.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns