123edu.ro prezinta o altfel de platforma educationala

532
Publicitate

Initiativa 123edu.ro adreseaza problema educatiei din Romania, un sistem educational rigid ce nu lasa loc imaginatiei, jocului sau exercitiilor interactive care au cu adevarat succes in motivarea copiilor cu varste fragede. Secretul succesului acestui tip de proiect este prezentarea exercitiilor intr-un format care atrage copiii, amintind de joculete mai degraba decat de caiete cu teste la matematica de care cei mici rareori se apropie de bunavoie.

Publicitate

Despre 123edu.ro

teste la matematica123edu.ro isi propune sa ofere parintilor o alternativa la caietele de exercitii suplimentare care creaza de multe ori tensiune pentru ca cei mici se simt ingraditi atunci cand in locul orelor de joaca sunt fortati sa ramana la birou chiar si dupa ce au terminat temele. Faptul ca proiectul este o platforma online este unul din ingredientele cheie care atrag micutii, pentru ca timpul petrecut la calculator sau pe tableta este perceput in mod automat drept timp de joaca.

Proiectul se concentreaza pe materiile principale de scoala primara, respectiv limba romana si matematica, avand ca scop facilitarea dezvoltarii unei atitudini sanatoase fata de scoala si modul in care copiii abordeaza studiul aprofundat. Pentru a reusi in acest domeniu, www.123edu.ro intelege cat este de important ca cei mici sa perceapa sectiunea de teste la matematica sau exercitii de limba romana ca pe o activitate distractiva, la care isi doresc sa se reintoarca. Eliminand stresul si formatul rigid se observa imediat o mai buna performanta si o crestere a capacitatii de atentie si concentrare a celor mici.

Pentru ca nu toti copiii manifesta aceleasi inclinatii si nu toti inteleg in mod natural notiunile din ce in ce mai complexe de matematica introduse in programa de scoala primara spre exemplu, exercitiile suplimentare devin extrem de importante. In acelasi timp este de asteptat ca cei mici sa nu isi doreasca sa lucreze pe subiecte care le provoaca frustrare, de aceea este nevoie de o alta abordare, de exercitii si teste la matematica sau limba romana pe gustul celor mici cu ajutorul carora rezultatele scolare se imbunatatesc fara ca acestia sa simta efortul.

Platforma educationala de tip scoala virtuala 123edu.ro se adreseaza parintilor care vor sa isi ajute copilul sa invete, propunand o serie de teste de matematica sau limba romana gandite pentru a respecta programa scolara pentru fiecare clasa in parte, aducand insa imbunatatiri la modul de prezentare cu scopul de a atrage si a pastra atentia celor mici, astfel incat acestia sa invete din placere.

Sistemul de abonamente 123edu.ro

Platforma educationala pentru clasele 1-4 – www.123edu.ro functioneaza pe principiul unui sistem de abonamente pentru parinti, acestia avand control total asupra activitatii celor mici pe contul din site.

Astfel, parintii au acces la 3 tipuri de abonamente:

  • Abonamentul Bronze, pentru 1 luna, la care plata se poate face prin sms;
  • Abonamentul Silver, pentru 3 luni, la care plata se poate face prin SMS;
  • Abonamentul Gold, pentru 6 luni, la care plata se poate face prin card sau transfer bancar.

Odata ce parintii au efectuat plata, contul de parinte este activat. In cadrul platformei www.123edu.ro contul de parinte functioneaza ca panou de control pentru tot ceea ce tine de modul in care cei mici interactioneaza pe site. Din contul de parinte se poate realiza un cont de copil, astfel incat parintii pot primi statistici detaliate in ceea ce priveste activitatea celui mic si evolutia in timp.

Parintii care aleg sa apeleze la aceasta platforma ca alternativa la caietele de exercitii clasice au o serie de avantaje:

1. Acces permanent la statistici referitoare la progresul celor mici incepand cu clasa pregatitoare si pana in clasa 4 pentru matematica si limba romana;

2. Acces la exercitii si teste la matematica pentru clasa 1, 2, 3, 4 sau clasa pregatitoare si resurse similare la limba romana realizate de profesorii inscrisi pe platforma educationala. Astfel, parintii au garantia ca cei mici lucreaza doar exercitii in conformitate cu programa scolara;

3. Un numar mare de exercitii disponibile pentru toate clasele, pe 123edu.ro cei mici avand la dispozitie numeroase exercitii de limba romana si matematica cu ajutorul carora isi pot testa si aprofunda cunostintele;

4. Rezultate garantate, pentru ca aceasta platforma este gandita special pentru a-i atrage pe cei mici si a le mentine atentia pentru perioade mai lungi de timp decat caietele de exercitii in format clasic. Copiii sunt motivati sa exerseze pana ating punctajul maxim la fiecare test in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.