20 de saptamani de cursuri intensive de design vestimentar la DallesGO

335

Timp de douazeci de saptamani vei intelege si vei parcurge drumul pe care orice designer il face atunci cand creeaza o noua colectie. De la concept si pana la realizarea propriu-zisa a pieselor vestimentare, toate acestea le veti gasi si le veti invata la cursurile de design vestimentar de la DallesGO, curs la care o sa va vorbeasca designeri autohtoni, stilisti cunoscuti si specialisti in tipare o sa vorbeasca despre contributia lor la realizarea si prezentarea unei colectii. La cursurile de design vestimentar de la DallesGO veti invata noi lucruri care va vor folosi pentru a ajunge un designer in adevarat sens al cuvantului. Veti pune in practica lucrurile invatate sub indrumarea atenta a renumitilor profesori care vor veni la cursuri.

De ce sa alegi cursurile de design vestimentar de la DallesGO

Cursurile de design vestimentar de la DallesGO  sunt destinate celor care isi doresc sa atinga toate partile designului vestimentar. DallesGO va propune o serie de cursuri de design vestimentar de 20 de saptamani dupa care vei putea porni o careiera in domeniul modei foarte usor. La cursuri se vor spune povesti vechi adaptate la  perioada contemporana. Veti invata cum sa realizezi un story board care sa insumeze toate datele documentare si toata atmosfera specifica unei colectii, pana la retusurile si transformarile produsului final. Pe scurt, veti trece prin toate fazele realizarii unui concept vestimentar.

• Sa asimilezi prin exercitii practice notiuni de limbaj plastic, desen si cromatica
• Sa realizezi schite tehnice si artistice
• Sa lucrezi cu tesaturi
• Sa te joci cu volumetrii
• Sa realizezi efectiv cateva piese vestimentare

Cursul de design vestimentar se va finaliza cu un proiect de anvergura si anume prezentarea uneii colectii de grup, la care vor fi prezenti cei mai importanti editori si bloggeri de moda din Romania. Te poti inscrie acum accesand site-ul dallesgo.ro, iar pentru a afla toate informatiile poti trimite un email la info@dallesgo.ro. Cursul de design vestimentar se va desfasura la sediul DallesGO de pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.