4 lucruri despre cumpararea unui inel de logodna

272

Nu multe persoane inteleg destul de bine emotiile pe care barbatii le au atunci cand trebuie sa aleaga si sa cumpere inele de logodna. Mai jos sunt cateva sugestii utile celor care se afla pe cale sa isi ceara de sotie iubita si care trebuie sa cumpere inelul datator de emotii… pentru ambele parti implicate.

1. Asculta cu atentie oricand vorbeste despre bijuterii.
O data ce ai luat decizia de a
o cere de sotie, conversatiile despre bijuterii trebuie sa devina instantaneu interesante pentru tine. Daca pana acum ti se pareau fara rost, acum rebuie sa ciulesti urechile. Orice sugestie pe care o poti obtine din comentariile viitoare sotii este nepretuita – de la faptul daca ii place stilul vintage al inelului de logodna al prietenei ei, la ceea ce ar putea sau nu ar sa ii placa raportat la stilul ei. Daca nu ai informatii suficiente, dar amandoi ati vorbit despre casatorie, ai putea chiar sa dedici ceva timp pentru a sta langa ea cand rasfoieste reviste de moda cu inele de logodna sau sa vorbesti despre bijuterii cu ea. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa mergi imediat la cel mai apropiat magazin de bijuterii ca sa alegeti un inel de logodna impeuna, dar asa cu siguranta o sa te asiguri ca ii vei oferi ceva care ii place cu adevarat.

2. S-ar putea sa obtii ajutor de la viitoarea soacra
Nu conteaza daca i-ai cunoscut parintii iubitei tale acum cinci luni sau ii cunosti de cinci ani, cererea in mod oficial a mainii fiicei lor pentru ca vrei sa o iei in casatorie nu este exact genul de situatie in care sa te simti neaparat confortabil. Dar nu te gandi la nimic! Doar fa-o. Acum nu este momentul sa fii secretos sau discret cu familia ei. si daca esti tipul traditional, vei fi de acord ca actul de cerere a mainii arata respect si apreciere pentru familia iubitei tale. Te vor iubi mai mult pentru asta. In plus, dupa ce totul e oficial, s-ar putea sa ai un aliat de nadejde in viitoarea ta soacra cand va trebui sa alegi inelul daca i ceri sfatul inainte de a-i cere mana fiicei ei.

3. Ar trebui sa vorbesti cu alti barbati care au trecut prin asa ceva asta
Cumpararea inelului de logdna perfect este o achizitie prea importanta pentru a nu obtine un sfat. Cel putin unul; si chiar daca esti o persoana care nu prea isi arata slabiciunile, acum este momentul sa te deschizi si sa apelezi la cineva cu experienta. Adreseaza-te prietenilor logoditi sau casatoriti deja pentru recomandari. S-ar putea chiar sa vrei sa iei un prieten cu tine in prima „excursie” la cumparat de inel, pentru a-ti oferi sprijin si pentru a-ti oferi pareri.

4. Poate ca nu vrei sa o cumperi exact ce doreste.
Cand barbatii fac cumparaturi pentru doamnele lor, au tendinta sa creada ca este doar efortul care conteaza. Neadevarat. Acesta nu este un moment in care conteaza doar gestul. Acesta este momentul in care renunti la gusturile sau magazinele preferate si gandesti: „Ce-ar placea cu adevarat?” Poate ca tie iti place aurul, dar ea prefera platina. Da, e vorba de portofelul tau, dar amintieste-ti mereu ca este inelul ei. Nu tu trebuie sa il porti pentru tot restul vietii tale. Deci intotdeauna, mereu, mereu (am spus intotdeauna destul de multe ori?), gandeste-te la ce ar cumpara ea, nu la ceea ce-ti place tie.

application-assets-catalog-products_all-PD116W-25-IMG_0601 copy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.