5 situații în care să apelezi la un serviciu de închirieri mașini

471
Publicitate

Dacă aveai impresia că doar oamenii de afaceri, directorii de top sau vedetele apelează la servicii de închirieri mașini, te vei bucura să afli că te înșeli. Autoturismele de închiriat nu mai sunt un lux și le folosim în diverse situații.

Publicitate

Prețurile pentru a închiria o mașină au devenit accesibile și personalizabile pe nevoile tale, așa cum poți vedea și pe site-ul AMS Rent a Car. Astfel, poți lărgi paleta de motive pentru care ai putea închiria o mașină, dincolo de întâlniri de afaceri. Dacă nu ți-ai imaginat că ai putea avea nevoie vreodată să apelezi la un astfel de serviciu, iată 5 situații în care o firmă de închirieri mașini îți poate deveni prietenă.

01. Mașina ta este la reparat

Fie că ai pățit un accident, fie că ți s-a stricat ceva la mașină, vei avea nevoie de un mod de transport până îți rezolvi situația. Iar, dacă ești genul mai comod, căruia nu îi place să piardă timp schimbând 2-3 autobuze sau tramvaie, sau dacă nu îți face plăcere să mergi cu taxiul (motivele ar putea fi multe, dar nu vrem să generalizăm), atunci vei fi bucuros să poți găsi un Logan de închiriat, la prețuri accesibile. (Sau poate preferi un Audi A4?)

02. Nu ai o mașină (încă)

Ai permis, dar n-ai mașină? Nu te întrebăm de ce, pentru că deja știm cât de multe motive există:

  • un autoturism poate fi prea costisitor;

  • nu te-ai decis încă ce model să îți iei;

  • nu ai asigurările la zi și mai durează până ajungi să le înnoiești.

Pentru astfel de situații, îți recomandăm să apelezi la un serviciu de închirieri mașini. AMS Rent a Car are toate asigurările la zi și oferă asistență la orice oră, în orice zi.

03. Mașina ta consumă mult

Dacă ai consumul mare la mașină și încă nu ai reușit să o schimbi, las-o deoparte și alege să închiriezi o mașină. Vei descoperi că, la drum lung, când pleci într-o excursie prin țară sau mergi la rudele de la țară, o mașină de închiriat este mult mai eficientă, din punct de vedere al costului.

04. Ai o mașină prea mică pentru câți oameni vrei să duci

Dacă plănuiești o excursie cu un grup mare de oameni și vreți să faceți economie la benzină, poate vă veți dori să împărțiți același mod de transport. Dar ce te faci când nimeni nu are o mașină suficient de mare? La AMS Rent a Car, îți oferim soluția de închiriat: Microbuzul 8+1 Renault Trafic.

05. Ai nevoie de o mașină după un zbor

De obicei, la aeroport ne așteaptă cei dragi, mai ales atunci când ne întoarcem de unde am plecat. Dar ce faci când nimeni nu poate? Apelezi la un serviciu închirieri mașini. Găsești AMS Rent a Car și la Aeroportul Henri Coandă.

La AMS Rent a Car, găsești mașina perfectă pentru nevoile tale, cu toate dotările necesare. Uită-te pe site și vei înțelege de ce noi suntem un serviciu de închirieri mașini de încredere.

inchirieri-auto-amsrentacar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.