7 SFATURI ESENTIALE DESPRE SERVICIILE DE TRACTARI AUTO PE CARE NU TREBUIE SA LE RATEZI

533
Publicitate

Serviciile de tractari auto nu sunt acel tip de situatii cu care sa ne intalnim zilnic, dar pe care le-am putea incadra la categoria ”raului necesar”. Solicitarea serviciilor unei firme de tractari auto este legata de situatia ingrijoratoare a unei avarii aparuta la autovehiculul propriu, de aceea experienta nu este asociata cu cele mai placute momente.

Dar, dupa ce autovehiculul nostru a ajuns in siguranta in spatiul unui service, le suntem recunoscatori celor de la tractari auto.

Publicitate

De aceea, nu trebuie sa ratezi anumite informatii si sfaturi legate de serviciile de tractari, deoarece poti evita surprizele negative numai printr-o corecta informare facuta la timp, fara presiunea momentului.

7 sfaturi esentiale despre serviciile de tractari auto

  1. Cand esti posesorul unui autoturism, familiarizeaza-te cu cat mai multe aspecte care tin de intretinerea acestuia din punct de vedere mecanic. Nu trebuie sa prestezi tu acele activitati, dar cel putin sa cunosti ”teoria”. Pentru partea practica, invata cand sa te adresezi specialistilor de la service-uri sau reprezentantele auto.
  2. Accepta ideea ca serviciile de tractari auto sunt indispensabile si ca in afara acestora nu ai cum sa ajungi la un service pentru remedieri.
  3. Retine ca sunt situatii speciale in care numai o firma de tractari auto poate interveni, respectand prevederile legale (ex. transportul unui autoturism neinmatriculat, tractare auto pe autostrada etc.).
  4. Informeaza-te din timp despre firmele de tractari auto, compara serviciile, tarifele, programul de lucru, afla care este raza de actiune a firmei. Pastreaza datele de identificare ale firmelor specializate mereu la indemana, in agenda telefonica sau in torpedoul masinii.
  5. Alege cu incredere serviciile unei firme de tractari auto, de exemplu tractari auto Bucuresti (http://www.tractamorice.ro) si vei beneficia de prestatia unor profesionisti cu experienta.
  6. Rezista tentatiei ”de a iesi mai bine” si de a te lasa pe mana unor binevoitori dornici de un castig neasteptat. Acestia nu-ti pot oferi decat o tractare nesigura, uneori in afara prevederilor legale sau o nota finala de plata mai mare care se adauga, firesc, la costurile cu reparatia avariei in sine.
  7. Nu pleca in concediu fara toate informatiile necesare. Daca avaria intervine, din nefericire, pe timp de noapte, de vreme rea sau la distanta de domiciliu, poti sa ai garantia ca firma tractari auto Bucuresti iti va oferi un serviciu de tractare in cea mai deplina siguranta.

Ce trebuie sa mai cunosti despre serviciile celor de la tractari auto Bucuresti

Tractari auto Bucuresti lucreaza non stop si poate prelua comenzi de tractari auto, cu prioritate in zona capitalei si a localitatilor limitrofe, din judetul Ilfov.

Tarifele sunt avantajoase si se calculeaza in functie de masa autovehiculului si de distanta, exprimata in km. Anumite manevre sau tractarea unui autovehicul cu probleme la sistemul de directie pot fi taxate suplimentar.

Retine aceste sfaturi esentiale despre tractarile de autovehicule si apeleaza si pentru alte prestatii de tractari la tractari auto Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.