Acaricidele de la pesticide-az.ro elimina toate insectele daunatore culturii tale

274

20160510_133409-600x600

Pesticide-az.ro este site-ul unde veti gasi Solutia pentru orice problema cu care va confruntati in agricultura, indiferent ca aveti un teren mic sau unul mare. Produsele oferite sunt destinate spre a fi utilizate atat pentru culturile de cereal, cat si pentru cele de legume, sau si pe plantatii. Insa domeniul de actiune al lor este mult mai mare, toate produsele oferite fiind afisate pe siteul magazinului.

Acaricidele sunt substante special cocepute pentru a elimina acarienii, insa efetele acestor substante se pot rasfrange si asupra altor categorii de insecte. Cel mai important lucru care definesc aceste substante este faptul ca ele nu sunt daunatoare pentru plante si nici pentru om. Scopul unic al acaricidelor este de a distruge insectele care dauneaza acestora.

Chiar daca aceste produse nu sunt daunatoare plantelor si omului, pentru o siguranta maxima este foarte important de a se citi toate indicatiile de pe ambalaj si a se lua toate masurile de siguranta recomandate tot pe ambalajeleproduselor, caci in caz de supradoze se pot identifica reactii adverse.

Care este efectul acaricidelor asupra acestor insecte ?

Acaricidele si-au primit numele de la insectele cu acelasi nume: acarienii. Aceste insecte sunt organisme microscopice care dauneaza plantelor. Acest lucru se intampla prin faptul ca capul lor este format in asa mod incat le permite sa roada frunzele si tulpinele plantelor. Gasindu-se in numar mare acestia pot avea un efect fatal asupra culturilor. Prin urmare, efectele acestor acaricide sunt vaste, putandu-se enumera urmatoarele :

  • Ele distrug acarienii si salveaza culturile si plantele de la a fi distruse. Prin uciderea acestor insecte plantele pot sa creasca in continuare in mod normal si sa produca o recolta bogata.

  • Aceste insecte au un efect daunator si pentru om. Ele pot transmite acetuia boli foarte grave cum este spre exemplu encefalita sau febra recurenta. Tinand seama de acest aspect este de la sine inteles ca combaterea acarienilor este un lucru necesar si care trebuie realizat la timp pentru toate culturile care sunt afectate de acesti paraziti.

  • Eficienta acaricidelor este ridicata, ele actioneaza imediat, insa din acest motiv este imperativ sa se recpecte regulile de siguranta pentru ca in dependenta de produsul utilizat pauza inainte de recoltare poate fi mai mare sau mai mica.

Pesticide-az.ro va ofera o gama variata de produse

Siteul pesticide-az.ro va ofera o gama variata de astfel de produse pentru combaterea acestor insectelor. Acaricidele comercializate sunt realizate din diferite componente insa toate acestea sunt la fel de eficiente. Astfel se identifica acaricide pe baza de sulf, un alt exeplu fiind acaricide care au o componenta activa, in acest sens identificandu-se dimetoatul.

In acelasi timp, puteti opta si intre produse lichide sau solide, acest lucru fiind in avantajul dumneavoastra pentru ca puteti alege un produs a carui aplicare sa fie cea mai adecvata modului dumneavoastra de lucru in agricultura.

Acaricidele nu se adreseaza doar acarienilor. Ele mai pot elimina si paianjenii, diferite tipuri de larve si chiar mustele, toate acestea fiind cunoascute ca insecte care intr-o maniera sau alta dauneaza culturilor.

Pentru siguranta dumneavoastra si a alimentelor pe care le consumati, in caz de probleme nu ezitati sa apelati unul din urmatoarele numere : 0250772566 sau 0726214441. Un consultant al magazinului va va raspunde cu promtitudine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.