Activitatea intr-un studio de videochat din Bucuresti, calea spre un standard de viata occidental!

155
Publicitate

In multe domenii de activitate, exista diferente mari intre castigurile unui lucrator din Romania si ale unuia din Occident. Deseori, cel de-al doilea primeste mai multi bani, chiar daca indeplineste aceleasi sarcini de lucru.

Exista insa si ramuri economice in care aceste diferente nu au existat niciodata, ba chiar se intampla ca in tara sa se obtina incasari mai mari decat in alte tari europene. Astfel stau lucrurile, de exemplu, intr-un studio de videochat din Bucuresti.

Publicitate

Iata de ce, daca alegi o cariera ca model online, nu te vei simti cu nimic inferioara unei tinere cu aceeasi ocupatie din Paris, Londra, Berlin sau Milano!

videochat bucuresti
videochat bucuresti

Care e nivelul castigurilor intr-un studio de videochat din Bucuresti (studio20.ro)?

In primele trei luni de activitate, ai parte de un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe platformele online. Este suficient sa respecti intocmai programul pe care singura ti-l alegi si sa te prezinti la cursurile online oferite gratuit de studio.

Apoi, odata ce te adaptezi la noul domeniu de lucru, vei incepe sa castigi sume mult mai serioase. Exista numeroase exemple ale unor fete care au depasit chiar si suma de 10 000 de dolari pe luna, in mod constant.

Acest nivel, de neatins in alte ramuri economice din Romania, devine posibil datorita modului in care sunt realizate platile. Concret, fiecare model primeste un procent de 50% din sumele totale generate pe platformele online. In plus, are parte de bonusuri consistente, acordate pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de incasari sau pentru un comportament online perfect. Tinerele sunt rasplatite si pentru fidelitate, daca raman in echipa pe parcursul unui intreg an calendaristic, de la 1 ianuarie la 31 decembrie.

Dupa 6 luni petrecute intr-un studio de videochat din Bucuresti, modelelor li se ofera o noua oportunitate. Ele au posibilitatea de a obtine credite in conditii deosebit de avantajoase, direct de la firma, fara intermedierea vreunei banci. Le vor achita ulterior, din sumele obtinute ca urmare a activitatii desfasurate.

Alte avantaje de care ai parte ca model online

Studiourile se afla in zone centrale, unde poti ajunge cu usurinta, in conditii de siguranta deplina, la orice ora. In interior, camerele de chat sunt spatioase, decorate luxos si dotate cu conexiune la internet, aparatura video si audio de ultima generatie. In plus, in fiecare studio de videochat din Bucuresti, exista si spatii dedicate relaxarii si socializarii.

Modelele online apreciaza din plin si faptul ca beneficiaza de un program flexibil, pe care il decid singure, la inceputul fiecarei perioade. Ele pot sa aleaga daca doresc sa isi inceapa tura dimineata, dupa-amiaza tarziu sau noaptea. Astfel, pot sa urmeze in paralel cursurile unei facultati, sa le acorde timp celor dragi sau sa se dedice unor eventuale pasiuni mai deosebite.

Prin urmare, intr-un studio de videochat din Bucuresti beneficiezi de conditii identice cu cele din Occident din mai multe puncte de vedere: bani, dotari si program. Alege sa lucrezi in acest domeniu si vei savura din plin viata pe care o meriti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.