Actualizarea nevoilor, actualizarea tehnologiei

438
Publicitate

Diversitatea utilitatii este punctul forte al oricarei aparaturi. Daca vorbim despre o persoana, atunci, cu siguranta, aceea care a va fi capabila sa indeplineasca o varietate de sarcini, eficient si calitativ, va fi o persoana solicitata si apreciata, prin ideea de persoana in care poti avea incredere datorita flexibilitatii sale. Exact acelasi principiu se aplica si in cazul tehnologiilor folosite in cadrul halelor industriale si nu numai. Eficienta si salvarea timpului sunt apreciate si cautate printre calitatile oricarei aparaturi.

Totul tinde spre o imbunatatire constanta si continua; totul se schimba, se transforma, obiectivul fiind simplu: satisfacerea nevoilor din ce in ce mai eficient, costurile ramanand accesibile.

Publicitate

De exemplu: sistemele de incalzire ale halelor industriale. Cercetatorii si dezvoltatorii de aparaturi au urmarit ca, in timp, procesul acesta de incalzire sa se realizeze cat mai rapid si sa fie prezentat sub diferite forme, astfel incat sa ramana accesibile, dar si adaptabile spatiului carora le vor fi destinate serviciile.

Un prim exemplu este reprezentat de tuburile radiante, precum tuburile radiante din gama Schwank, alimentate prin gaz sau combustibil lichid. Procesul este simplu: incalzirea se realizeaza prin incalzirea unor tuburi. Acestea asigura un grad ridicat de confort, nu presupun stimularea aparitiei de noxe sau praf. Ba mai mult, acesta tehnologie a tuburilor radiante, pe langa economia mare de energie si, deci, de bani, pe care o realizeaza, reprezinta singurul sistem de incalzire eficient in cazul incaperilor de inaltimi si dimensiuni mai mari. Fiind o tehnologie produsa in Germania, un distribuitor important la capitolul instalatii si aparaturi, acestea au un timp de incalzire foarte rapid si persistent.

O alta solutie pentru incalzirea halelor industriale ne este prezentata de tehnologia panourilor pe baza radiatiilor infrarosii. Acestea asigura un confort ridicat, costuri scazute, inexistenta noxelor si o functionare silentioasa. Probabil, unele dintre cele mai importante avantaje ale panourilor pe baza radiatiilor infrarosii sunt durabilitatea in timp, acestea putand fi folosite intre 15-20 de ani, flexibilitatea amplasarii si posibilitatea incalzirii locale.

Ultima solutie prezentata, dar nu si cea mai putin avantajoasa, este reprezentata de generatoarele de aer cald. Acestea au, din start, calitatea de flexibilitate prin diversitate, fiind de mai multe feluri: pe combustibil solid- hartie, lemn, pe combustibil lichid- motorina, si pe baza procesului de evaporare a aerului. Puterea termica produsa este intre 35 KW si 500 KW, caracterizandu-se printr-o exploatare usoara si fara pericolul de inghet.

Nu numai ca exista un numar atragator de alternative si, fiecare dintre ele, prezinta arantaje greu de ignorat, dar se definesc prin metode de actualitate, care promit rezultate. Sunt, prin excelenta, modalitatea ideala a producatorilor de a tine pasul cu schimbarile si nevoile propriilor servicii.

Pe langa economia financiara si rapiditatea serviciilor oferite, acestea se caracterizeaza prin dependenta producatorilor de ele- calitatea fiind asigurata, cu siguranta, si prin mentinerea echilibrului termic. Atat panourile pe baza de radiatii infrarosii, tuburile radiante, cat si generatoarele de aer cald au scopul intretinerii durabilitatii unei investitii, prin conservarea calitatii destinate sa aduca o anume cantitate de profit. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.