Acum gasiti apartament 2 camere de vanzare la Regatta

288

Prin intermediul acestei performante agentii imobiliare, aveti ocazia sa gasiti un apartament cu 2 camare in regiuni selecte ale Bucurestiului. Persoanele care doresc sa cumpere prin intermediul acestei companii moderne un apartament elegant, cu finisaje moderne si de calitate, au acum ocazia de a achizitiona locuinte in zone din nordul capitalei sai situate in cartiere centrale sau ultracentrale.

Sectorul apartamentelor cu 2 camere de lux este bogat reprezentat pe pagina web a acestei performante companii, iar oferta de vanzare se incadreaza intr-un trend crescator, constatat de specialistii in tranzactii imobiliare ai agentiei Regatta. Cu ajutroul consultantilor acestei firme cu traditie in doemniul imobiliar, veti beneficia de locuinte scoase la vanzare in Baneasa, Iancu Nicolae sau Pipera. Zone precum Piata Unirii sau Victoriei sunt, la randul lor, prezente in oferta agentiei, astfel incat clientii Regatta au la dispozitie un apartament de 2 camere de vanzare in Unirii si o proprietate imobiliara similara in Victoriei.

Splaiul Independentei este, de asemenea, o zona reprezentata de un apartament cu 2 camere destinat vanzarii, iar un numar de 7 oferte de locuinte situate in Pipera isi asteapta cumparatorii. Specialistii in domeniul imobiliar ai companiei au selectat pentru dumneavoastra apartamente cu doua camere scoase la vanzare in Baneasa, iar Parcul Bazilescu se inscrie cu o oferta similara in respectiva sectiune a paginii web.

Variante numeroase de apartament 2 camere de vanzare la Regatta

Pentru clientii care cauta un apartament 2 camere de vanzare Regatta a selectat locuinte cu finisaje utramoderne si locatii speciale, din randul carora se remarca un apartament de vanzare care are suprafataconstruita de 270 mp si este prevazut cu centrala termica, parchet, gresie, faianta si geamuri termopan de o calitate unica.

2 bai si 2 terase fac parte din acest apartament de o eleganta deosebita din zona parcului Herastrau, iar locuinta este formata dintr-un hol spatios, living, bucatarie, dormitor si dressing. Toate aceste camere amenajate modern sunt complet utilate si mobilate, iar apartamentul se vinde cu 1 loc de parcare subteran. Salonul Spa Le Club este situat aproape de acest apartament deosebit scos la vanzare prin intermediul Regatta, iar aceasta locuinta situata in Cartierul Francez ofera acces usor catre parcul Herastrau.

Pretul unei locuinte de 2 camere din Dorobanti poate atinge suma de 218000 euro, apartamentul fiind decoamnat si avand finisaje originale si de o calitate deosebita cu parchet, gresie, faianta si tapet. Accentele inedite de culoare si motivele de inspiratie etnica ofera incaperilor acestei proprietati un aer special, iar agentia Regatta va poate oferi acum multe alte variante incluse la aceasta sectiune a site-ului.

Oferte variate de apartamente scoase la vanzare pentru sectiunea de 2 camere au fost inregistrate de catre specialistii companiei Regatta, care au pregatit pentru dumneavoastra o selectie de proprietati de lux aflate in zone selecte din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.