Adidasi originali – De ce sa tii cont cand iti cumperi adidasi originali

256

Fie ca ai nevoie de ei pentru ca te-ai apucat sa faci sport sau doar pur si simplu stilul tau vestimentar este unul sport, atunci cand iti cumperi adidasi originali vrei sa nu fii pacalit. Mai exact, incerci sa eviti pe cat posibil ca pantofii sport pe care urmeaza sa ii cumperi sa nu fie contrafacuti.

          Pe internet sunt destul de multi oameni care comercializeaza adidasi despre care spun ca sunt originali. Totusi, preturile pe care le afiseaza nu sunt nici macar apropiate de cele pe care le-ai vazut in magazinul producatorului. Unul dintre motivele pentru care se intampla asta este ca acei adidasi sunt replici ale modelului autentic. Daca cel care vinde specifica faptul ca adidasii nu sunt originali, nu este nicio problema, dar cum sa faci sa nu cazi in plasa celor care vor sa te pacaleasca?!

          Inainte sa cumperi pantofii sport analizeaza-i cu foarte mare atentie. Sunt anumite detalii care iti pot spune daca te confrunti cu o pereche de adidasi originali sau cu o pereche de adidasi contrafacuti.

          Cusatura – Modul in care pantofii sunt cusuti iti poate spune destul de clar daca adidasii sunt autentici sau nu. In cazul in care cusatura este dreapta si la distanta egala este un semn bun, dar daca observi ca modul in care au fost cusuti nu iti inspira incredere, este foarte posibil sa fie fake-uri.

          SKU Number – este numarul de identificare al adidasilor originali. Veti gasi acest numar atat pe cutie, cat si pe interiorul adidasului. In cazul in care lipseste sau cele doua numere nu se potrivesc intre ele, adidasii sunt contrafacuti.

          Cutia – modul in care sunt ambalati este de asemenea foarte important. In cazul in care cutia adidasilor este rigida si nu se indoaie usor, adidasii sunt autentici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.