Afla totul despre inchirieri garsoniere in Craiova

522
Publicitate

Garsonierele de inchiriat in Craiova sunt solutia ideala pentru student, dar si pentru cei care vor sa locuiasca singuri sau pentru cuplurile tinere, care nu au copii.

          Pretul pentru inchirierea unor garsoniere in Craiova depinde de zona

Publicitate

          Cele mai ieftine garsoniere de inchiriat in Cariova sunt cele situate in cartierele marginase, fiindca este mai dificil accesul spre centru. Inchirierea garsonierelor in Craiova situate in intr-o zona centrala inseamna mai multi bani scosi din buzunar.

          Garsonierele de inchiriat in Craiova au un pret mai accesibil in lunile in care nu sosesc oi student in oras, dar si in lunile de iarna, cand multe persoane prefer sa astepte primavara si vara pentru a-si cauta o noua locuinta. Cele mai scumpe garsoniere de inchiriat in Craiova dar si in alte orase din tara sunt in lunile septembrie, octombrie si noiembrie.

          Chiria pentru grsoniera, platita lunar

          Chiria se plateste luna de luna, sau in avans, in fnctie de ceea ce stabileste proprietarul, impreuna cu cel care inchiriaza camera. Este cel mai indicat sa inchirezi garsoniere in Craiova cu un contract de inchiriere. Astfel, se stabilesc toate obligatiile si drepturile pe care le are atat proprietarul, cat si chiriasul.

          In ceea ce priveste plata utilitatilor unei garsoniere de inchiriat in Craiova, chiriasul este cel care  va trebui sa achite intretinerea si utilitatile, in timp ce proprietarul se va ocupa de plata impozitului annual.

          Ca sa alegi garsoniera potrivita in Craiova sau in orice alt oras din tara, cel mai bine este sa faci mai multe vizionari. In acest fel, vei gasi exact camera care iti place, fie ca estemobilata, fie ca nu.  

 

          Este bine sa inchiriezi garsoniera direct de la proprietar, ca sa nu mai platesti comision pentru locuinta pe care urmeaza sa o inchiriezi unei agentii imobiliare. Acesta este de 50% din pretul de inchiriere, pe o luna. De aceea, cel mai bine este sa iti gasesti singur garsoniera sis a discuti direct cu proprietarul acesteia, fara niciun intermediar. Vei avea de castigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.