Afla totul despre transportul aerian de marfuri

643
Publicitate

In Romania si in plan international, transportul aerian de marfuri este o piesa extrem de importanta din arhitectura schimbului de marfuri. Spre deosebire de toate celelalte forme de transport de marfuri, cel aerian are cateva caracteristici specifice, caracteristici care au dus la stabilirea unor politici in ceea ce il priveste.

Publicitate

Transport aerian de marfuri de la RILVAN Group

In Romania exista foarte multe practici statornicite in domeniul transportului aerian de marfuri, practici care care vizeaza pe o parte acordarea de acces a transportatorilor straini si implicarea lor in traficul national, iar pe alta parte, protejarea traficului aerian intern prin intermediul unor transportatori nationali de acest tip.

rilvan

RILVAN Group detine o vechime de peste 20 de ani in piata internationala si nationala. RILVAN Group face parte dintr-o categorie speciala de companii, companii care actioneaza atat pe plan intern cat si extern pentru realizarea serviciilor de transport pe care le ofera.

Desi la inceput serviciul de transport aerian de marfuri era un mijloc considerat ca fiind un lux si destul de putin accesibil persoanelor cu venituri medii, astazi, transportul aerian de marfuri este astazi cea mai utilizata metoda atunci cand vine vorba despre dorinta de a transfera, in siguranta, marfuri de valoare sau perisabile. Lumea opteaza pentru transportul aerian de marfuri datorita tuturor reglementarilor foarte bine puse la punct care il inconjoara, dar si pentru alte serii de beneficii, precum rapiditatea cu care se realizeaza transferul, rapiditate care intrece cu mult mijloacele clasice de transport si chiar.

Desi la inceput serviciul de transport aerian de marfuri era un mijloc considerat ca fiind de lux si foarte putin accesibil persoanelor cu venituri medii, astazi el este cea mai utilizata metoda atunci cand vine vorba despre dorinta de a transfera, in siguranta, dintr-un punct in altul, marfuri de valoare sau perisabile. Se opteaza pentru acest tip de transport in special datorita reglementarilor bine puse la punct care il inconjoarea, insa si pentru o serie de alte beneficii, precum rapiditatea cu care se realizeaza transferul, ce depaseste cu mult mijloacele clasice de transport si chiar pe cele maritime sau caracterul modern al acestui tip de transport, ce reiese atat prin politici, cat si prin aeronavele cu care bunurile sunt transportate, de cele mai multe ori, acestea fiind de ultima generatie. De asemenea, un alt aspect ce trebuie mentionat este regularitatea cu care aceste transporturi au loc. Mai exact, existenta unui program clar stabilit dupa care zborurile functioneaza si desigur, supravegherea indeaproape a aeronavelor, lucru ce ofera un plus de siguranta celor care opteaza pentru aceasta modalitate de a-si transporta bunurile sau marfurile de valoare.

De ce sa alegi transportul aerian de marfa de la RILVAN Group?

Transportul aerian de marfuri este o activitate cat se poate de sensibila, intrucat este foarte bine reglementata si exista o serie de conditii ce trebuie indeplinite pentru realizarea lui conform legii. Din acest motiv, atunci cand se apeleaza la serviciile unei companii ce realizeaza transport aerian de marfuri, este important ca aceasta transport aerian marfuri 1sa fie una cu vechime in piata si care sa detina atestari care sa-i certifice seriozitatea si profesionalismul. Exista foarte multe standarde internationale de acest gen, precum Asociatia Europeana de Relocare (EuRA), Asociatia Independenta pentru Transportul Animalelor de Companie (IPATA), Federatia Internationala a Transportatorilor de Mobila (FIDI), World Cargo Alliance (WCA), Federatia Asociatiilor Europene de Transport (FEDEMAC) etc.. De asemenea, compania isi desfasoara activitatea, prin anumite companii din grup, si in alte domenii conexe transportului aerian de marfuri, precum: mutari specializate, logistica, asigurare de depozite, management de arhive, consultanta in materie de obtinere a vizei si documentatia necesara sau transport aerian, maritim sau pe uscat de marfuri si management logistic.Afla totul despre transportul aerian de marfuri 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.