Agenții de leasing și deținători de flote din 12 țări scot la licitație online mașini second hand verificate

547
Publicitate

Firmele de leasing, băncile, dar și companii de închirieri auto par din ce în ce mai dornice să scape de masinile recuperate de la rau-platnici sau aflate în stoc. Pentru asta au început să apeleze la metode, pana acum, considerate neconvenționale pentru vanzarea bunurilor executate silit și nu numai, metode benefice pentru cei aflați în căutarea de mașini second hand.

Este vorba despre site-urile de licitații online, care funcționează și la noi în țară, preluând mașini de la clienți din mai multe țări europene. In primul rand, este important de stiut ca sunt firme care iti ofera posbilitatea de a cumpara online masina dorita și te lasa sa fixezi tu pretul si, astfel, oferta cea mai buna va castiga. În plus, mașinile care sunt scoase la licitație au fost verificate, au descrieri detaliate și rapoarte despre posibilele deteriorări suferite.

Publicitate

Găsiți astfel de licitatii auto second hand pe CarsOnTheWeb, un site unde sunt scoase la licitație peste 2.000 de autoturisme, furgonete, camioane ușoare și chiar autovehicule deteriorate din 12 țări printre care România, Franța Germania, Italia, Belgia, Spania și Olanda. Totodată, site-ul CarsOnTheWeb oferă posibilitatea exclusiv comercianților auto de a scoate la licitație mașini second hand către toate țătile partenere. După ce autovehiculul dvs. a fost vândut, reprezentanții firmei aranjează ridicarea și transportul printr-o companie de transport, garantând integritatea mașinii.

Dacă ești în căutarea unei mașini second hand, pe CarsOnTheWeb ai posibilitatea de a alege marca mașinii, modelul, anul de fabricație, kilometri, tipul transmisiei, prețul estimativ, țara de origine etc.

CarsOnTheWeb este un intermediar neutru între vânzător și cumpărător și nu punem presiune pe nici una din părți. Site-ul doar pune autovehiculele la dispoziția tuturor. Asta înseamnă că plătiți nu numai prețuri corecte, ci prețul cel mai bun pentru că veți evita intermediarii avari, maximizând atât marja de profit a vânzătorului, cât și pe a cumpărătorului.

CarsOnTheWeb s-a înființat în anul 2004 în Belgia, iar în 2008 a vândut mașina cu numărul 10.000.  În 2012 au reușit să vândă peste 28.000 de autovehicule, adică peste 76 de autovehicule pe zi, iar în 2014, este înregistrată cea de-a 30.000-a licitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.