Ai masina?Fii la curent cu tendintele pietei de tractari auto

259

Actuala piata a firmelor care ofera servicii de tractari auto inregistreaza o crestere accentuata. Ai putea sa crezi ca este o veste buna pentru ca acolo unde exista concurenta, firesc ar fi sa existe si servicii de calitate.

Realitatea contrazice uneori aceasta concluzie, pentru simplul fapt ca putini sunt cei care ofera servicii autorizate de tractari auto, respecta legea, emit factura si platesc TVA. Intr-un cuvant, concurenta neloiala este cea care face adesea legea pe piata tractarilor auto.

Un sofer prevazator este mereu la curent cu toate aspectele legate de autoturismul sau, chiar si cu acelea cu care se poate confrunta mai rar, dar care sunt de mare impact emotional si financiar. De aceea, este intelept sa acorzi putina atentie si studierii in liniste a ofertei firmelor de tractari auto si, dupa o analiza la rece, sa te decizi asupra unei firme la care a-i apela daca s-ar impune. Tot ce trebuie sa retii sunt datele de identificare ale firmei si, eventual, sa-i urmaresti evolutia.

O firma la care sa apelezi cu incredere – tractari auto Bucuresti

Tractari auto Bucuresti este o firma dinamica a carei dezvoltare a pus accentul pe anumite aspecte esentiale. Iata cateva dintre acestea:

  • Tractari auto Bucuresti ofera servicii de tractari auto in regim permanent. Apelul este preluat de un dispecer in regim ”24 ore din 24, 7 zile din 7”.
  • Aria interventiilor de urgenta acopera toate sectoarele Bucurestiului, precum si localitatile limitrofe care apartin de judetul Ilfov.
  • Tractari auto Bucuresti are capacitatea logistica de a interveni si la distante mari in tara. In mod special, pot fi organizate tractari si in strainatate.
  • Operatiunile de tractari ale firmei se desfasoara in deplina siguranta, eliminandu-se orice posibilitate de amplificare a avariei autoturismului.
  • Tractari auto Bucuresti isi bazeaza toate interventiile pe respectarea prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice.

Preturi competitive si realiste

Baza de calcul a preturilor practicate de firma tractari auto Bucuresti este tariful exprimat in lei pe km parcursi. Pentru o tarifare corecta se tine cont de numarul de km efectuati pentru deplasarea intregului echipaj la locul de interventie, dupa principiul dus-intors.

In general, fiecare operatiune de tractare implica si o serie de manevre mai complexe de urcare a autoturismului avariat pe platforma celor de la tractari auto Bucuresti. Este foarte important de stiut daca autoturismul are probleme la sistemul de directie sau daca o roata este blocata sau lipsa. Aceste manevre au tarife diferite si apar evidentiate in modul de calcul si in costul final.

La momentul inregistrarii apelului, clientul trebuie sa ofere date reale despre masa autoturismului, despre natura avariei, precum si despre locul unde se afla autoturismul. Aceste informatii sunt importante pentru organizarea unui transport de calitate, in sensul ca locatia respectiva sa permita accesul autospecialei de interventie.

Pentru o informare completa asupra pietei de tractari auto, trebuie sa adaugam ca firma tractari auto Bucuresti  detine autorizatie pentru serviciile de tractari, iar personalul firmei este alcatuit din oameni cu experienta in domeniu.

 

 

IMG-20170526-WA0003

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.