Ai nevoie de o presa balotat butoaie metalice? Afla unde o gasesti!

411

Antreprenorii care au nevoie de echipamente pentru prelucrarea deseurilor rezultate din activitatile pe care le desfasoara in mod curent, pot ca sa le gaseasca pe site-ul AweCompactors.ro.

Aceasta companie romaneasca, cu multa notorietate in bransa, ofera celor interesati o gama larga de compactoare deseuri, prese de balotat, compactoare EPS, tocatoare si perforatoare, capabile sa faca fata celor mai provocatoare sarcini din domeniul managementul resturilor refolosibile din hartie, carton, metal, plastic, lemn sau alte materiale.

Echipamentele pentru prelucrarea si compactarea deseurilor oferite clientilor, provin de la producatori internationali de talie mondiala precum ar fi: Bergmann si H&G (Germania), MacFab (Irlanda), Wagner (Austria).

Printre cele mai cautate utilaje sunt acelea grupate in categoria preselor de balotat.

Se pot comanda la AweCompactors prese de balotat deseuri, prese pentru butoaie metalice, prese pentru PET-uri, prese pentru deseuri menajere.

Daca despre diversele prese de balotat deseuri obisnuite (hartie, carton, mase plastice, sticla) se cunosc mai multe lucruri, probabil ca mai putini stiau ca exista si prese speciale de compactat butoaie metalice, poate si pentru ca sunt mai rare firmele care trebuie sa proceseze in faza initiala asemenea tipuri de recipiente.

Este lesne de inteles ca aceia care folosesc butoaie cu ulei sau continand alte lichide, au o mare problema cu depozitarea acestora dupa golire, mai ales daca deseurile au dimensiuni mari, de aceea o asemenea presa speciala le poate fi de ajutor, pentru ca are calitatea de a reduce substantial volumul acestora si, implicit, e nevoie si de un spatiu mai mic destinat depozitarii recipientelor presate, pana cand vor fi preluate de catre firmele de colectare.

Presa de fabricatie irlandeza MacFab Drum Crusher are niste dimensiuni reduse, de aceea poate ca sa fie asezata usor in orice colt de depozit al unei firme.

Cu o inaltime de transport de 180 cm este utila pentru presarea celor mai intalnite tipuri de butoaie. Dimensiunile gurii de alimentare sunt de circa 121 cm inaltime, 80,2 cm lungime si 81,6 cm latime.

Cu o forta de presare de pana la 24 de tone, niciun butoi nu ii rezista, fie el si din otelul cel mai dur.

Nu produce foarte mult zgomot in functionare, doar 75 decibeli, asadar cam cat un robot de bucatarie mai puternic.

In timpul presarii, camera unde se afla butoiul este inchisa, de aceea orice acccident de munca este complet eliminat.

Presa MacFab Drum Crusher are si un tanc cu o capacitate de 30 de litri pentru colectarea uleiului rezidual, iar beneficiarii care doresc, pot ca sa achizitioneze si un cap de presare de dimensiuni mai reduse, confectionat special pentru butoaiele de otel de 200 de litri.

Solicitati detalii suplimentare reprezentantilor de la AweCompactors, daca va doriti si dvs. o asemenea presa speciala.

prese-compactat-butoaie-metalice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.