Alege de la Bekid scaunele auto pentru copii si oferi-i micutului tau siguranta si confortul de care are nevoie

601
Publicitate

    Siguranta este fara indoiala prioritatea numarul unu pentru parinti atunci cand vine vorba de cei mici, de aceea multi dintre acestia aleg inca din timp instrumentele care sa le asigure atat confortul cat si siguranta necesara. Scaunele auto pentru copii reprezinta astazi o adevarata necesitate avand in vedere ca viata acestora este supusa unui pericol real atunci cand alegem sa ii transportam pe acestia cu autovehiculele, fara insa a ne asigura daca acestia sunt fixati corespunzator.
    In cazul in care cel mic nu poate fi prins in centurile de siguranta ale masinii, acest lucru inseamna ca aveti nevoie de un scaun auto pentru copii care sa ii ofere celui mic atat siguranta cat si confort. Alegerea unui scaun auto pentru copii insa devine o sarcina din ce in ce mai dificila daca luam in calcul faptul ca la ora actuala avem posibilitati multiple atunci cand vine vorba despre scaune auto. Bekid.ro, cel mai mare magazin online cu scaune auto pentru copii ofera cateva sfaturi cu privire la aspectele pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand alegem un scaun auto pentru copii.
    Siguranta este aspectul caruia trebuie sa ii acordam cea mai mare importanta avand in vedere ca cei mici sunt extrem de vulnerabili chiar si la cele mai mici impacturi. Pentru aceatsa avem nevoie de scoauen auto pentru copii de o calitate ireprosabila. Centurile de siguranta joaca un rol extrem de important, astfel ca trebuie sa ne asiguram ca acestea il tin pe cel mic fixat in scaunul auto in mod corespunzator, nici prea sus, nici prea jos.
    Sistemul de prindere al scaunului este un aspect demn de luat in considerare avand in vedere ca o fixare necorespunzatoare a scaunului ii pune viata celui mic intr-un adevarat pericol. Scaunele auto clasice sunt ceva mai greu de fixat, insa este important sa cititi cu atentie instructiunile. Scaunele auto care beneficiaza de sisteme de prindere Isofix sunt foarte usor de montat avand in vedere ca acestea se prind de inelele cu care sunt prevazute banchetele. Inaintea achizitionarii unui scaun cu Isofix insa, este important sa  verficiati daca masina este prevazuta cu un astfel de sistem.

<a href=”https://www.bekid.ro/cosulet-auto-0-13-kg/”><img src=”https://www.bekid.ro/images/watermarked/detailed/19/grey.jpg”>Scaune auto copii – Bekid.ro</a></br>
    Inaintea achizitionarii unui scaun auto pentur copii, trebuie sa aveti in vedere categoria de varsta din care acesta face parte, precum si greutatea. In acest fel, va veti putea asigura ca alegerea facuta este cea potrivita. Astfel avem cateva grupe pe care trebuie sa le avem in vedere:
    Grupa 0/1 (intre 0 si 18 Kg) potrivit de la nastere pana la varsta de 4 ani
    Grupa 1 (intre 9 si 18 Kg) de la 1 la 4 ani
    Grupa ½/3 (intre 9 si 36 Kg) de la 1 la 12 ani
    Grupa 2/3 ( intre 15 si 36 Kg) de la 3 la 12 ani.
   

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.