Alege masajul care ti se potriveste

0
332

Cu totii ne dorim sa fim rasfatati in diverse moduri. Ne place sa fim masati dar nu in acelasi fel. Atunci cand stim ce asteptari aveam de la un masaj dar nu stim sa il definim, putem avea o problema in alegerea salonului. Ne putem trezi ca platim pentru niste servicii pe care nu le dorim. Sa zicem ca am vrea sa cerem un masaj suedez dar platim pentru unul thailandez. Diferentele sunt oarecum diferite si nu neaparat ca efecte ci ca experienta.

 

Masajul suedez e practic clasicul masaj pe care ni-l fac din cand in cand apropiatii. Bineinteles, intr-un salon, tehnicile sunt aprofundate pentru ca sunt aplicate de profesionisti. Acestia pot recurge la miscari de framantare a musculaturii, la alunecari usoare pe intregul corp, miscari compresive etc. Uleiul se poate folosi sau nu, in functie de dorintele clientului.

 

Daca la masajul suedez, clientul sta intins si nu face nimic, la masajul thailandez lucrurile stau diferit. Maseorul va folosi stretchingul pasiv, adica veti vedea un fel de yoga in care miscarile clientului sunt controlate de terapeut. Poate ca senzatia poate fi asemenatoare dupa ce sedintele se termina, dar in timpul lor ma indoiesc ca putem spune acelasi lucru.

 

In cazul in care nu va regasiti in nici unul din cele doua masaje si vreti ceva mai exotic, cu iz asiatic, incercati masajul Shiatsu, care consta in exercitarea presiunii pe anumite puncte cheie ale corpului. Acesta va aduce mai degraba liniste interioara decat placere fizica.

Unul dintre tipurile de masaj care merita atentia este cel tantric erotic, masaj predominant energetic, al carui scop este sa armonizeze energia erotica, sa o rafineze si sa o dirijeze spre alte scopuri, mai nobile. Unul dintre saloanele de masaj renumite pentru masajul tantric se afla in Bucuresti, chiar pe Calea Victoriei si se numeste Tao Erotic Massage.

Masajul sub dusurile Vichi sunt insa extrem de placute. Veti sta intins pe un pat umed iar de deasupra va vor cadea jeturi de apa calduta. Acest lucru, combinat cu masajul propriu-zis pot duce la crearea unei experiente extrem de interesante. Aproape la fel de placut poate fi masajul cu pietre vulcanice insa mult mai placut e masajul Abhyanga pentru ca veti combina tot felul de senzatii. Veti fi uns cu diverse uleiuri de origine asiatica, extrem de frumos mirositoare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.