Alege rent a car Bucuresti

284

Daca vacanta de iarna a trecut prea repede la fel si concediu, acum incerci sa iti planifici o iesire din aglomeratia orasului. Rent A Car Otopeni are cateva oferte foarte accesibile pentru a putea calatorii catre destinatia aleasa. In luna februarie ofertele de rent a car Bucuresti vin la pachet cu reduceri de 20 la suta la orice tip de masina, in plus vei avea gps si scaun de copil gratuit doar pe www.rent-a-car-otopeni.ro

Exista o mu;ltime de motive sa alegi serviciul de rent a car Bucuresti, acesta a castigat in ultimii ani o multime de clienti datorita avantajelor pe care le ofera de fiecare data. Mai mult decat atat, poti considera masina inchiriata ca si masina ta personala, pe toata perioada cat ai ales sa o conduci nu te va mai deranja nimeni, toate asigurarile sunt incluse in pret si nu exista taxe suplimentare pentru parcurgerea unui anumit numar de km.

Unde gasesti oferte ieftine de rent a car Bucuresti?

Serviciile acestea de rent a car Bucuresti, sunt prestate de companii specializate care ofera servicii de calitate la cele mai inalte standarde. Cele mai multe societati care se respecta, ofera in parcurile lor de rent a car Bucuresti numai masini de ultima generatie, acestea nu au o vechime mai mare de 4 ani de zile. Masinile sunt foarte bine intretinute si au toate taxele achitate. Mai mult decat atat alegand inchirieri auto vei beneficia de preturi cat se poate de atractive si de cele mai mici garantii. Ofertele care mi s-au parut cam cele mai bune de pe piata vin de la Rent A Car Otopeni, o companie cu capital exclusiv romanesc ce detine o flota de aproximativ 70 de masini de inchiriat. Modelele sunt atat din gama de lux, dar si masini economice sau din gama compact. Preturile pornesc in cazul celor economice de la 20 de euro pe zi si ajung la 12 in cazul perioadelor mai lungi de timp.

Rent A Car Bucuresti cu sau fara garantie.

Garantia este o taxa care se percepe in momentul in care se semneaza contractul de rent a car Bucuresti, aceasta variaza si este extrem de flexibila de la o masina la alta. Evident, masinile din gama de lux vor avea o garantie mai mared decat cele din gama economica sau decat cele compacte. Vestea buna vine tot de la Rent A Car Otopeni.\, aceasta companie de inchirieri auto a decis sa isi multumeasca clientii oferindu-le servicii de rent a car Bucuresti fara garantie. In schimbul achitarii unei asigurari full casco, grijile si gandurile dumneavoastra negative dispar. Incheiind o astfel de asigurare, raspunderea dumneavoastra ca si client va fi zero in cazul in care aveti un eveniment cu masina pe care ati inchiriat-o. Aici vorbim strict de evenimentele petrecute din vina dumneavoastra, in cazul in care un alt sofer este vinovat de avarierea vehiculului acesta va platii in totalitate daunele produse. Asigurarile full de rent a car Bucuresti, incep de la 4 euro pe zi in cazul masinilor din gamele economice.

Alege cu incredere rent a car Bucuresti si vei avea parte de satisfactie garantata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.